Farway 80+ Silver Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 4,869 26 Mart 2024 #27 Adam çalışmayan fanını seninkinden söküp takabilir, herhangi bir şey değiştirebilir ve onaylamayıp geri yollar.get kötü sistem
Adam çalışmayan fanını seninkinden söküp takabilir, herhangi bir şey değiştirebilir ve onaylamayıp geri yollar.get kötü sistem
P proxcis 80+ Bronze Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 1,258 Dahası Reaksiyon skoru 762 İsim Semih Aydın 26 Mart 2024 #28 pc ustasi1 yazmış: Ama bazı kişilerde diyor ki allaha şükür böyle şeyler yaşamadım onlarca eşya sattım diyor onların farkı ne ? Devamı için tıklayın... Valla hocam herkese denk gelmez ama sana denk gelirse canını yakar. Ben ondan 1. elden gelsin alsın gitsin taraftarıyım
pc ustasi1 yazmış: Ama bazı kişilerde diyor ki allaha şükür böyle şeyler yaşamadım onlarca eşya sattım diyor onların farkı ne ? Devamı için tıklayın... Valla hocam herkese denk gelmez ama sana denk gelirse canını yakar. Ben ondan 1. elden gelsin alsın gitsin taraftarıyım
CFK’ 80+ Bronze Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1,057 Dahası Reaksiyon skoru 313 İsim Cefika 26 Mart 2024 #29 pc ustasi1 yazmış: Ama bazı kişilerde diyor ki allaha şükür böyle şeyler yaşamadım onlarca eşya sattım diyor onların farkı ne ? Devamı için tıklayın... Basit bir şekilde elinde aynı üründen vardır kendininki arızalıdır ve senden çalışan ürünü alır. Sonrada çalışmıyor diyerek çalışmayan ürününü sana geri gönderir.
pc ustasi1 yazmış: Ama bazı kişilerde diyor ki allaha şükür böyle şeyler yaşamadım onlarca eşya sattım diyor onların farkı ne ? Devamı için tıklayın... Basit bir şekilde elinde aynı üründen vardır kendininki arızalıdır ve senden çalışan ürünü alır. Sonrada çalışmıyor diyerek çalışmayan ürününü sana geri gönderir.