Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Sahibinden param güvende ile satış yapmak

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Ensar
İlan koymuştum, biri param güvende ile bilgisayarı almayı teklif etti. Kredi kartıyla alacakmış, bu yüzden param güvende ile almak istiyor. Param güvende'yi satıcı olarak kullanan var mı? Bazı şikayetler duymuştum. Alıcı, satın aldığı ürünün aynısının arızalısını geri gönderiyor gibi şeyler duydum. Açıkçası risk almak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Batuhan Engin
Ben daha önce satış yaptım, bir sorunla karşılaşmadım. Ha çok pahalı şeyler değildi, atıyorum 10-15 bin liralık bir şeyse böyle bir satış yapacağımı sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Davar Güden
Hayır param güvende uygulaması sadece satın alan için güvenceli bir uygulama satış yapan için tavsiye etmiyorum, çeşit çeşit insan var benim başıma gelmez demeyin gelebilir

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Utku Çetin
İlan koymuştum, biri paramı güvende ile almayı teklif etti. Kredi kartıyla alacakmış, bu yüzden paramı güvende ile almak istiyor. Paramı güvende'yi satıcı olarak kullanan var mı? Bazı şikayetler duymuştum. Alıcı, satın aldığı ürünün aynısının arızalısını geri gönderiyor gibi şeyler duydum. Açıkçası risk almak istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Hocam öncelikle sahibinden üzerinden satış yapacaktım pc kasamı satacaktım ama sahibinden 10kg üstü kargolara izin vermiyormuş bu sebeble alan arkadaşa dolap üzerinden sattım dolap için konuşuyorum ürün adamın eline geçtiği zaman 1 gün içerisinde onaylaması lazım bana geçti diye eğer onaylamaz ise sistem kendiliğinden onaylıyor parada onaylandığı zaman sizin hesabınıza geçiyor eğer iş günü içerisinde onaylanırsa genellikle o gün içinde para hesabınıza yatar
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlan koymuştum, biri param güvende ile bilgisayarı almayı teklif etti. Kredi kartıyla alacakmış, bu yüzden param güvende ile almak istiyor. Param güvende'yi satıcı olarak kullanan var mı? Bazı şikayetler duymuştum. Alıcı, satın aldığı ürünün aynısının arızalısını geri gönderiyor gibi şeyler duydum. Açıkçası risk almak istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Ayrıca eğer sattığınız insana güvenmiyorsanız ve pahalı bir ürün satıyorsanız bence de elden teslim yapmaya çalışın

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,342
İsim
umut şahin
knkm aynı şehirdeyse o kişi ya kredi çeksin yada kartından nakit avans alarak satın alımı gerçekleştirsin param güvede alıcı için güvewnli alıcı kişi kötü niyetli ise bilgisayarınızı kaptırırsınız o yüzden olabildiğince elden satış yapın

majorw0w

80+ Silver
ELden sat ya da kargoyu yap görüntülü kargo şubesine teslim et kodu ver. Öyle yaptığım satışlar oldu en son 1080ti sattım.

Berkarda

80+ Silver
Videoya almasını söyleyin

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,809
İsim
Eren Güven
Ben çok sattım daha bi şey olmadı. Tabi olmayacağı anlamına gelmez

Berkarda

80+ Silver
Ben çok sattım daha bi şey olmadı. Tabi olmayacağı anlamına gelmez
İşte böyle insanlarda var

Video almayı kabul etmezse dediğim gibi satış yapmayın

Hem alıcı ve satıcı güvende olur sakın videoyu kesip kırpmasın yoksa kabul etmem demelisiniz

Top Bottom