🔥İndirim Sahibinden param güvende kuponları

yuh geçen ay yoktu yeni gelmiş benim hatam

S - Param Güvende İşlem Bedeli, Sahibinden.com'da satış işlemi başarıyla tamamlandığında, satıcılardan alınan bir komisyon ücretidir. Bu ücret, ürün satış fiyatına göre belirlenen oranlarla hesaplanır:

Bireysel Satıcılar İçin Oranlar:
0-500 TL: %15
501-1500 TL: %10
1501-10.000 TL: %4
10.000 TL üzeri: 900 TL sabit ücret
Yasal iade süresi sonunda, işlem bedeli düşülerek kalan tutar satıcıya aktarılır.

Kurumsal Satıcılar İçin:
Komisyon oranları, ürünün satışa sunulduğu kategoriye göre değişiklik gösterir.

⚠️ Not: 16 Ocak 2025 itibarıyla bireysel satıcılardan komisyon alınmaya başlanacaktır. Kategoriler ve oranlar değiştirilebilir.

Satıcıdan komisyon alma olayı kötü olmuş, yeni başlamış bu uygulama, elden birebir satmak daha iyi o zaman boşuna bunlara para yedirmeyin zaten yıllardır bi türlü doymadılar :)

Satıcıdan komisyon alma olayı kötü olmuş, yeni başlamış bu uygulama, elden birebir satmak daha iyi o zaman boşuna bunlara para yedirmeyin zaten yıllardır bi türlü doymadılar :)
öyle ama büyük şehirde yaşamıyor herkes yapacak bişey yok maalesef

Bu kadar abartmaya gerek yok beyler, çok fazla komisyon almıyor bence, Trendyol gibi platformlar satıcılardan her siparişe kargo bedeli hariç yüzde 20 ye yakın komisyon alıyor diye biliyorum

Bu kadar abartmaya gerek yok beyler, çok fazla komisyon almıyor bence, Trendyol gibi platformlar satıcılardan her siparişe kargo bedeli hariç yüzde 20 ye yakın komisyon alıyor diye biliyorum
Trendyolda satanlar ticari iş yapıyor. Ben bireysel satış yapıyorum neden %30 ödüyoruz ki böyle bir kar marjı olamaz. Herşeyi normalleştiremeyiz.

dünyanın en saçma işi 2.elde satıcıdan komisyon almak bu eskiden de böyleydi bi dönem değiştirmişlerdi ne güzel alıcı komisyon ödediği için keyfi alıp kullanıp veya değiştirip gönderim yapanlar biraz ayıklanmıştı şimdi geri döndük param güvende olayı bitti benim gözümde havale sonrası kargo oldu bitti gitti

Dolapta 550 tl ye mousepad ilandımdan 427 tl bana kalıyor, sahibinden yine daha avantajlı kalıyor gibi geldi bana

Geri