oEnesQlf
80+ Silver
Ne zamana kadar geçerliara ara yapıyorlar. param güvende ile alacağınız ilan varsa faydalı olabilir
Ne zamana kadar geçerliara ara yapıyorlar. param güvende ile alacağınız ilan varsa faydalı olabilir
bende diyorum neden 500 tl'lik üründe 45 lira param güvende bedeli çıkıyor xDBen yaklaşık 40 ürün sattım param güvende ile 2 aydır, hala da satmaktayım. Tek sıkıntı jelatinli sıfır oyunu açıp gönderen bir alıcı oldu. Müşteri hizmetlerine ulaşsam da hiçbir şey yapılmadı. Kesinlikle alıcının inisiyatifine bağlı bir durum. Artık satıcıdan da komisyon kesilmeye başladı ve her ürün için ilan ücreti ödüyorum. Pazarın sahibi oldukları için ne isterse onu yapabiliyorlar rakipleri yok.
Evet hocam yarı yarıya gibi bir şey oldu fakat daha bugün 1200 TL'lik ilanıma alıcı %6,5 ödedi bense %10. Zaten alıcı avantajlı sistemi daha da abartmışlar Yani almak istediğiniz bir şey varsa ilk işiniz sarı site olsun. Bonkör (!) bir satıcı bulursanız istediğiniz gibi ürünü pazarlıkla ucuza alırsınız, denersiniz, beğenmezseniz iade edersiniz. Mesela PS5 alıp kolu hariç iade ederseniz 2000 TL'lik bir DualSense 5 kazanmış olursunuz.bende diyorum neden 500 tl'lik üründe 45 lira param güvende bedeli çıkıyor xD
normalde 70-90'dan aşağı çıkmıyordu. bunlar maliyetine mi çalışıyorlar dedim bir an.
dediği doğru ama çok az rastlanan bir şey zaten adamla konuşurken belli olur nasıl biri olduğusarı site satışlarında sadece alıcı korunuyor. ürünü kargoya verdiğinizde bana taş göndermiş adam iade edicem paramı verin dese bir şey yapamıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dolaptan farkı kalmamış. dolapta %15 mi ne komisyon kesiyor diye biliyorum.Evet hocam yarı yarıya gibi bir şey oldu fakat daha bugün 1200 TL'lik ilanıma alıcı %6,5 ödedi bense %10. Zaten alıcı avantajlı sistemi daha da abartmışlar Yani almak istediğiniz bir şey varsa ilk işiniz sarı site olsun. Bonkör (!) bir satıcı bulursanız istediğiniz gibi ürünü pazarlıkla ucuza alırsınız, denersiniz, beğenmezseniz iade edersiniz. Mesela PS5 alıp kolu hariç iade ederseniz 2000 TL'lik bir DualSense 5 kazanmış olursunuz.
senden para almıyor param güvende sadece alıcı ödüyor450 ye oyun sattım benden ve karşıdan toplam 150 alıyor. İptal ettim göndermeyeceğim. Sanki oyunu beraber aldık satarken %33 ünü istiyor
senden para almıyor param güvende sadece alıcı ödüyor
yuh geçen ay yoktu yeni gelmiş benim hatam