🔥İndirim Sahibinden param güvende kuponları

Vaybe bir devir daha kapandı. Tekel olmanın vahşiliği işte. Ben komisyonları çok buldum. Dolapta birkaç satış yapıp süpersatıcı olursanız komisyon yüzde 5 ve desi sınırı 40. Alıcı için nimet satıcı için zulüme dönüşmüş.
2.el alışveriş için bir uygulama ve makul komisyon yapan parayı götürür.

Bitmiş. Normalde gün aralığı koyarlardı. Bunda ne gün ne sast belli oldu.

Ben genelde dolaptan ürün göndermiyorum. Kesinti olduğu için benimle iletişime geçmeyi başaranları Gardrops'a yönlendiriyorum. Orada 500tlye kadar komisyon yok. 500 üzeri %5 uygulanıyor. Dolap biraz uyanık. İnsanlara bana ulaşması için yazdığım mesajları direk siliyor :D

Ben genelde dolaptan ürün göndermiyorum. Kesinti olduğu için benimle iletişime geçmeyi başaranları Gardrops'a yönlendiriyorum. Orada 500tlye kadar komisyon yok. 500 üzeri %5 uygulanıyor. Dolap biraz uyanık. İnsanlara bana ulaşması için yazdığım cümleleri direk siliyor :D
sahinbinde 1500₺ üzerine %4 daha alıyor daha mantılıklı

Param güvende ile bir şey satmanızı önermem.
geçen 3 tane rc aracım için pil aldım adam biraz kötü kargolamış kargoda pilin teki düşmüş kargo ilgilenmedi 1 pil adama girdi allahtan bir kısmını iade etti şubeye sordum araca baktırdım yok dediler pil nerde duman oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben genelde dolaptan ürün göndermiyorum. Kesinti olduğu için benimle iletişime geçmeyi başaranları Gardrops'a yönlendiriyorum. Orada 500tlye kadar komisyon yok. 500 üzeri %5 uygulanıyor. Dolap biraz uyanık. İnsanlara bana ulaşması için yazdığım mesajları direk siliyor :D
bana 2 hafta ceza verdiler .D

Geri