Ürün alımında sorun olmaz diyosun yani birde ürün eline gelince kac gün test süresi varalıcıysan pek sıkıntı çıkmıyor ama satarken dolandırılabilme ihtimalin yüksek diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca satıcı sana link atıp bu link üzerinden satın al vb derse inanma dolandırıcıdır yüksek ihtimal
1 iş günüÜrün alımında sorun olmaz diyosun yani birde ürün eline gelince kac gün test süresi var
Anladim siz daha önce kullandınız mi1 iş günü
Anladim dolap uygulaması gibi diyosun yanieğer alıcıysan ürün eline gelir kontrol eder gönderirsin sıkıntı olmaz,satıcıysanda ürünü gönderdin alıcı onaylamazsa dahi 3 iş gününde para hesabına geliyor,yani bence güvenli...
ben aktif olarak kullanıyorum ürün gönderirken sıkıntı yaşamadım alırken de aynı şekilde sadece dürüst olmak önemli satarken çünkü saatığın ürün söylendiği gibi olmazsa iade edip bozup gönderen varAnladim siz daha önce kullandınız mi
Anladim dolap uygulaması gibi diyosun yani
evet kullandım hem satış hem alışAnladim siz daha önce kullandınız mi
Daha önce kullanmadım hiç fazla bilgim yok ama duyduğum kadari ile öyle. Üstelik dediğim gibi link işine dikkat et. Sana link atıp buradan satın alın tarzı şeyler söylüyorlar bazen. Uygulama harici yere ödeme yapmaÜrün alımında sorun olmaz diyosun yani birde ürün eline gelince kac gün test süresi var
aynen ole sıkıntı olmaz yani....Anladim siz daha önce kullandınız mi
Tamamdır konu çözülmüştür yeni konum var bakarmısınaynen ole sıkıntı olmaz yani....
Yeni konum var bakar mısınDaha önce kullanmadım hiç fazla bilgim yok ama duyduğum kadari ile öyle. Üstelik dediğim gibi link işine dikkat et. Sana link atıp buradan satın alın tarzı şeyler söylüyorlar bazen. Uygulama harici yere ödeme yapma
Yeni konum var bakarmısınevet kullandım hem satış hem alış