Neler Yeni

Yardım Sahibinden Param Güvende, satacağım işlemci.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

alperennN

80+ Silver
Satılmaz ne kadar video çekersen çek kanıtlayamazsın.Ben ekran kartı sattım,onay süresi dolana kadar adam onaylamadı hatta otomatik onaylandı,adam bana 4gün sonra fan kablosu kesikti ucundaki plastik soket yoktu falan yazmış okkalı bir cevap yapıştırdım bende işte sahibinden size süre veriyor iade etseydiniz gelince cart curt bir şey diyemedi ama adam sizden işlemciyi alıp içine pentium koyup kardeşim bana pentium işlemci yollamışsın dese bir şey yapamazsın.
1. De dogru 2. De dogru %50 şansın oluyor 😎

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can

AwieNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Çağlar
1 işlemci ve 1 anakart sattım sıkıntı olmadı ama son zamanlarda çok sıkıntı yaşayan gördüm.

SadeceSeyf

80+ Gold
Satılmaz ne kadar video çekersen çek kanıtlayamazsın.Ben ekran kartı sattım,onay süresi dolana kadar adam onaylamadı hatta otomatik onaylandı,adam bana 4gün sonra fan kablosu kesikti ucundaki plastik soket yoktu falan yazmış okkalı bir cevap yapıştırdım bende işte sahibinden size süre veriyor iade etseydiniz gelince cart curt bir şey diyemedi ama adam sizden işlemciyi alıp içine pentium koyup kardeşim bana pentium işlemci yollamışsın dese bir şey yapamazsın.
Ya nasil yapamaz kanka :D arkadaslar urunu paketlerken ve paketledikten sonra video çekerseniz ve sattiginiz bir urun iade edilip video ile urunu acarsanız problem. Musteri hizmetleri ürün sıfır olsa dahi video ilekendini garantiye al diyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom