Neler Yeni

Sahibinden param güvende yeni sistem

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,348
İsim
Volkan
Arkadaşlar alan yada satan yeni sistemde satıcıda artık %10 komisyon ödüyor buda demek oluyor ki ürünü alırken zaten pahalı oluyordu komisyon ile şimdi satıcı kendinden kesilenide koyacak artık daha da pahalı alacağız o yüzden almayın zorlayın ne olursa olsun elden alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 e laptop u sattım diyelim alıcıda komisyon ödüyor bende de 900 kesiyor satıcıda haliyle ya satmayacak yada 13 ü 14 yapacak

Ekler

• IMG_3317.png
    IMG_3317.png
    180.2 KB · Hit: 60
Son düzenleme:

Nezha

80+ Bronze
Bana da sabah bildirim gelmişti komisyon oranı düşüyor diye. Meğer düşme dedikleri buymuş.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,190
İsim
.
Arkadaşlar alan yada satan yeni sistemde satıcıda artık %10 komisyon ödüyor buda demek oluyor ki ürünü alırken zaten pahalı oluyordu komisyon ile şimdi satıcı kendinden kesilenide koyacak artık daha da pahalı alacağız o yüzden almayın zorlayın ne olursa olsun elden alın

13 e laptop u sattım diyelim alıcıda komisyon ödüyor bende de 900 kesiyor satıcıda haliyle ya satmayacak yada 13 ü 14 yapacak
alıcıdan da mı 900 kesiyor

justice57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Bahadır Başer
Yil 2025 oldu ne elden almasi dostum, 10yildir alişveriş yaparim elden sadece 1 ürün falan satmişimdir 10yil içinde,
inatla 13.5k lik laptopa 13k verdim satmadi , 2 ay oldu hala satamadi tabi , fiyatlar konusunda toleransli olmassan beklersin. Bende ürün satarken indirim yapmaya calisiyorum tabi alirkende degerini verip almaya çalişiyorum olmassa satilmiyor zaten . Şimdi işler dahada zorlaşacak tabi 10k üstü alişverişlerde 1-2k yükseltir fiyati.

Son düzenleme:

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Komisyon oranlarını değiştirebilirler ama sistemde hala kötü olan yerler var. Kötü niyetli kişiler tarafından suistimal ediliyor. Satıcıyı koruması adına bir şeyler yapmalı artık.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,190
İsim
.
Komisyon oranlarını değiştirebilirler ama sistemde hala kötü olan yerler var. Kötü niyetli kişiler tarafından suistimal ediliyor. Satıcıyı koruması adına bir şeyler yapmalı artık.
Satıcıyı korumak umurlarında değil dostum bu sistem çıkalı ne zamandı adamlar işin komisyon kısmında baksana şimdi satıcıya da göz diktiler.

justice57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Bahadır Başer
Bu %5 hiçbişey ifade etmiyor aslinda 2500yerine satacaginiz ürünü 2600e koyarsınız , sadece fiyat şişirilmiş oluyor kısaca Sahibinden.com daha kazaniyor alici kaybediyor öyle de bir durum var. :D

Son düzenleme:

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tuğra Yıldız
gecen haftalarda 2000 olan urunu 300 tl den ilandan alip geri kalanini iban uzerinden kargoya verilince gondermistim sanirim boyle daha mantikli olacaktir iki taraftada guvensizlik yok ise.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,190
İsim
.
gecen haftalarda 2000 olan urunu 300 tl den ilandan alip geri kalanini iban uzerinden kargoya verilince gondermistim sanirim boyle daha mantikli olacaktir iki taraftada guvensizlik yok ise.
Güvensizlik olmasa niye param güvende kullansın hocam millet.
Güvensizlik var ki param güvende kullanıyorlar dediğin sistemde param güvende hiçbir işe yaramaz bu arada normal ibana göndermek olur.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Yunus Şahin
Ne anlamı kaldı ki o zaman param güvendenin? Ben bu yüzden dolap uygulamasını bırakmıştım. Şimdi aynı şeyi bu da yapıyor.

Top Bottom