Neler Yeni

Sahibinden üzerinden 2. el notebook alıyorum.

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun

Linkteki laptobu almayı düşünüyorum 26 25 bandına kadar düşüyor satan kişi
fakat çok anlamıyorum bu laptop donanımından destek olur musunuz nelere dikkat etmeliyim ?

HDogus

80+ Bronze
2k 4060 için fazla hocam başka modellere yönel. Birde laptop alırken cinebech, furmak gibi testleri yapman lazım. İşlemci ve ekran kartının stres altında performansını görmeden alma.

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k 4060 için fazla hocam başka modellere yönel. Birde laptop alırken cinebech, furmak gibi testleri yapman lazım.
Öneriniz nedir ? İnternette bu laptobun fiyatı 48 49 bandında gördüm. Fiyatına göre çoğu kişi uygun dedi ama tam olarak anlamıyorum.

omerdgn42

80+ Bronze
2k 4060 için fazla hocam başka modellere yönel. Birde laptop alırken cinebech, furmak gibi testleri yapman lazım. İşlemci ve ekran kartının stres altında performansını görmeden alma.
Çok haklı.

omerdgn42

80+ Bronze

Linkteki laptobu almayı düşünüyorum 26 25 bandına kadar düşüyor satan kişi
fakat çok anlamıyorum bu laptop donanımından destek olur musunuz nelere dikkat etmeliyim
Alacaksanız biraz bütçe arttırıp bunu alın ama bence 0 almak daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizler anlar mısınız ? testleri iletsem sizlere ?
Tamam, atın şimdi yemek yiyeceğim bir 15-20 dk sonra falan bakarım

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun
Alacaksanız biraz bütçe arttırıp bunu alın ama bence 0 almak daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam, atın şimdi yemek yiyeceğim bir 15-20 dk sonra falan bakarım
Sahibinden param güvende ile almak şansım olabiliyor dimi o zaman ? Kargo sürecini pek bilmiyorum sizin ilettiğiniz linkteki şahıstan da test talep ettim. Beklemedeyim.

omerdgn42

80+ Bronze
Sahibinden param güvende ile almak şansım olabiliyor dimi o zaman ? Kargo sürecini pek bilmiyorum sizin ilettiğiniz linkteki şahıstan da test talep ettim. Beklemedeyim.
1724059602496.png

Evet

HDogus

80+ Bronze
Hocam laptop gibi şeyleri uzaktan almanı tavsiye etmem. Ne olursa olsun ya sıfır al yada kendin test ederek al. Bu cihazlar kırılmaya fazla müsait hemde satıcı kötü niyetli biriyse sizin üstünüze oynayabilir.

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun
Hocam laptop gibi şeyleri uzaktan almanı tavsiye etmem. Ne olursa olsun ya sıfır al yada kendin test ederek al. Bu cihazlar kırılmaya fazla müsait hemde satıcı kötü niyetli biriyse sizin üstünüze oynayabilir.
Ya hocam bütçem 25-30k hem ofis hem oyun hem de günlük kullanım için bakıyorum. Nakit direkt alabilirim. Tavsiyeniz nedir ? 0 olarak birkaç varyasyon sunabilir misiniz rica etsem ?

Top Bottom