Neler Yeni

Sahip olduğum PSU 4070 Super'i destekliyor mu?

Karizarez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Batuhan Nugay
Merhabalar. Bu konu hakkında bilgim olmadığı için konu açtım.

Bu PSU'ya sahibim. Ekran kartımı 4070 Super veya 7900xt ile değiştirmek istiyorum. Yeni PSU'larda PciE 5 ve ATX 3.0 muhabbeti olduğu için benim sahip olduğum PSU'da bu özellikler yok. Ben bu ekran kartlarından birini alsam yine kullanabilir miyim yoksa kullanmak için yeni nesil PSU mu almam gerekir?

FarukKG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Faruk G
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Motorsiklet , Araba , Parfüm , Biraz Elektrik-Elektronik

Bu PSU'ya sahibim. Ekran kartımı 4070 Super veya 7900xt ile değiştirmek istiyorum. Yeni PSU'larda PciE 5 ve ATX 3.0 muhabbeti olduğu için benim sahip olduğum PSU'da bu özellikler yok. Ben bu ekran kartlarından birini alsam yine kullanabilir miyim yoksa kullanmak için yeni nesil PSU mu almam gerekir?
3 tane pci-e poweri birleştirip 12vpwr yapan adaptörler var bazı ekran kartlarıyla geliyor diye biliyorum illaha psu değiştirmene gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

psu yazdığın 2 kart içinde uygun

Karizarez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Batuhan Nugay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. O zaman gönül rahatlığıyla istediğim ekran kartını alabilirim.

FarukKG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Faruk G
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Motorsiklet , Araba , Parfüm , Biraz Elektrik-Elektronik
Çok teşekkür ederim. O zaman gönül rahatlığıyla istediğim ekran kartını alabilirim.
hayırlı olsun ekran kartını nvidia ise kutu içeriğine adaptör geliyormu diye bakmayı unutmayın

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Gen5 destekli ekran kartlarında zaten dönüştürücü de gelir onunla bağlarsın.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Anonim Ankh
Bende MSI 4070 Gaming X Slim var ve kutu içerisinden çevirici kablo çıktı 2 tane 8 pin kabloyu bağlayıp 12 VPWR giriş alabiliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,123
Üyeler
163,781
Son üye
boranlex
Top Bottom