Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
Bu Furkan arkadaşın dediklerini dikkate alDostum, birine yazdığım yorumu sana iletiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu Furkan arkadaşın dediklerini dikkate alDostum, birine yazdığım yorumu sana iletiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
saygı ve terbiye kelimesini sen ile yan yana kıyaslamak doları 1tl yapmak gibi bir şey olur herhaldeLaf sokmaya saygım ve terbiyem izin vermiyor.![]()
kral sana laf sokmuyorlar aslında yaptığın şey konusunda konuşma üslupları haricinde bir nevi haklı sayılırlar. Popüler kültürün etkisine kapılıp sırf iPhone 12 im olsun da ne olursa olsun diyip 2K TL ni çöpe atıyorsun. İnsanlara hava atsan ne atmasan ne. 1 ay kullanırsın elinde patlar garanti olarakta çaycı hüseyine götürürsün.
sana burda ağzıma geleni söylerdim ama ban yerim burda kimsenin laf soktuğu yok insanların huzurunu kaçırma mk uzabencede uzatmaya gerek yok max sadece hayatında laf sokmaya yönelmiş toxic kitlesinizböyle devamke
ppsini anime kızı yapıp hawli gözüküp laf soktuğunda çok mutlu olan birinden bu sözleri duymak kalp kırıcıGoogle ' da replika olarak aratın bulursunuz, ancak replika bir beyin satılıyor mu onu bilemedim. Eğer denk gelirseniz adresini paylaşın ben size ücretsiz olarak yollarım
![]()
İPHONE 12 PRO MAX ürünleri - Replika Cep Telefonu - Cep İletişim - Replika Telefon
İPHONE 12 PRO MAX ürünleriwww.cepiletisim.net
ppsini anime kızı yapıp haeli gözüküp laf soktuğunda çok mutlu olan birinden bu sözleri duymak kalp kırıcı