Ben Zülfiqar-12 aldım yolda geliyor yanında 0.7 tl ye klavyede aldım missszf.12.aliniz
@Rog.thor.aliniz!!
Zülfiqar12.alınız!!zf.12.aliniz
@Rog.thor.aliniz!!
Benimki de sahte i3 2. nesil işlemcili laptop için AIDA 64 testinde 10 dakikada 82 derece yine kaliteli bence.Merhaba arkadaşlar, Bugün gerçek MX-4 ve Sahte MX-4'ün performans farklarına bakacağız ve sahte MX-4 gerçekten de Arctic'in dediği gibi sahte mi ona bakacağız.
@Yumuklu Sucurta açtığı bu konuda:
N11 üzerinden aldığı MX-4 ün sahte olduğunu savundu. Bende Trendyol üzerinden aldığım MX-4'e baktığım zaman @Yumuklu Sucurta ile tamamen aynı macuna sahip olduğumu anladım dış görünüşünden ve sahte olma gerekçesi ile iade ettim.Arctic Mx-4 2019 Sahte çıktı !
Herkese iyi günler arkadaşlar.Başımdan yenice geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.Geçtiğimiz hafta N11 üzerinden “Detay Bilgisayar” adlı satıcıdan almış olduğum Arctic Mx-4 2019 edition adı altında satılan termal macun sahte çıktı.Şüphelerim üzerine Arctic yetkililerine gmail üzerinden...forum.donanimarsivi.com
Kısacası arkadaşlar, Trendyol, N11 gibi sitelerden MX-4 almayın.
Neyse Teknobiyotik'den aldığım gerçek MX-4 bugün geldi ve canlı canlı kıyaslama yaptım.
Tüm testler Ryzen 5 5600X 1.3V 4.6 GHz ve PF360 soğutucu ile aynı şartlar altında yapılmıştır
Yapılan Test: Aida 64 CPU + FPU + CACHE
Sahte MX-4:
Alıntıyı görüntüle
Gerçek MX-4:
Alıntıyı görüntüle
----------------------
Yani arkadaşlar, gördüğünüz üzere aynı koşullar altında gerçek MX-4 işlemciyi 6 derece daha soğuk çalıştırdı. Bu da N11 ve Trendyol gibi sitelerde satılan MX-4'lerin sahte olduğunu kanıtlıyor.
MX-4 almayı düşünüyorsanız Teknobiyotik üzerinden almanızı öneririm.
Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı olmuştur
EDİT:
Sahte:
Alıntıyı görüntüle
Gerçek:
Alıntıyı görüntüle
Aslanım ROG savunan biri Zülfiqar-12 aldıramaz ROG düşmanımdır.Zülfiqar12.alınız!!
Obaaa. E biz ne savunacaz? Gamepower.aliniz!!Aslanım ROG savunan biri Zülfiqar-12 aldıramaz ROG düşmanımdır.
Aga bende sahte var lan dolandırıldık lan para gitti lanMerhaba arkadaşlar, Bugün gerçek MX-4 ve Sahte MX-4'ün performans farklarına bakacağız ve sahte MX-4 gerçekten de Arctic'in dediği gibi sahte mi ona bakacağız.
@Yumuklu Sucurta açtığı bu konuda:
N11 üzerinden aldığı MX-4 ün sahte olduğunu savundu. Bende Trendyol üzerinden aldığım MX-4'e baktığım zaman @Yumuklu Sucurta ile tamamen aynı macuna sahip olduğumu anladım dış görünüşünden ve sahte olma gerekçesi ile iade ettim.Arctic Mx-4 2019 Sahte çıktı !
Herkese iyi günler arkadaşlar.Başımdan yenice geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.Geçtiğimiz hafta N11 üzerinden “Detay Bilgisayar” adlı satıcıdan almış olduğum Arctic Mx-4 2019 edition adı altında satılan termal macun sahte çıktı.Şüphelerim üzerine Arctic yetkililerine gmail üzerinden...forum.donanimarsivi.com
Kısacası arkadaşlar, Trendyol, N11 gibi sitelerden MX-4 almayın.
Neyse Teknobiyotik'den aldığım gerçek MX-4 bugün geldi ve canlı canlı kıyaslama yaptım.
Tüm testler Ryzen 5 5600X 1.3V 4.6 GHz ve PF360 soğutucu ile aynı şartlar altında yapılmıştır
Yapılan Test: Aida 64 CPU + FPU + CACHE
Sahte MX-4:
Alıntıyı görüntüle
Gerçek MX-4:
Alıntıyı görüntüle
----------------------
Yani arkadaşlar, gördüğünüz üzere aynı koşullar altında gerçek MX-4 işlemciyi 6 derece daha soğuk çalıştırdı. Bu da N11 ve Trendyol gibi sitelerde satılan MX-4'lerin sahte olduğunu kanıtlıyor.
MX-4 almayı düşünüyorsanız Teknobiyotik üzerinden almanızı öneririm.
Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı olmuştur
EDİT:
Sahte:
Alıntıyı görüntüle
Gerçek:
Alıntıyı görüntüle
Arctic'e mail at abi sor, yoksa buluruz sağdan soldan bir şeyler.Sorun yok hocam. Tez zamanda bizi bu konuda bilgilendirin.
Halederiz kral.Arctic'e mail at abi sor, yoksa buluruz sağdan soldan bir şeyler.
Rehbere göre Teknoniyotik üzerinden alınanlar gerçek oluyor sanırsam. Kutu farklarından da anlaşılabiliyor.Gerçek arctic nerden bulabilirim
Teknobiyotikte kalmamışRehbere göre Teknoniyotik üzerinden alınanlar gerçek oluyor sanırsam. Kutu farklarından da anlaşılabiliyor.