MX-6 Sahte Termal Macun!

yagizpe

80+
Reaksiyon skoru
35
İnternetten almadım, direk bir mağazadan girdim aldım 500 tl verdim. Karekodun yanındaki kodu girince yanlış diyor anlamadım yani geri mi götüreyim.

Ekler

• 1000017890.webp
    1000017890.webp
    960.8 KB · Hit: 55
Kod global sistemde kayıtlı olmayabilir.
Hemen sahte demek doğru olmaz

Mağazadan almak da fark etmiyor, benim dizüstü bilgisayarıma da meşhur bir bilgisayar tamircisi sahte mx macunu sürmüştü ve bunu kendisinin de bilmediğini söylemişti. Böyle bir mesele yaşadım. Piyasada sahtesi çok dolaşıyor bu macunların, bence geri götürüp sormanda fayda var.

şırındganın üzerindeki kodu gir bakayım aynı şeyi mi diyecek.

şırındganın üzerindeki kodu gir bakayım aynı şeyi mi diyecek.
Şırınga üzerinde kod yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni paketlemelerde o sanırım sadece normalde kutuda sadece

İşte kardeşim o meşhur eski bilgisayarım, ilk götürdüğüm yerden fayda görmeyince bu kardeşe götürdüm ve keşfettik. Daha sonra bunun sahte olduğunu ilk götürdüğüm yer de kabul edip, ben de bilmiyordum demişti. Ücret iadesi almıştım. :)

Son düzenleme:
Oradan taratıyorum zaten

Gidip geri vericem ozaman yapacak bir şey yok

Aldığın yerden bu ürünün orijinal olup olmadığını kanıtlamasını iste, nasıl anlarım bu ürünün orijinal olduğunu diye bir sor önce istersen, QR kod okunmuyor vs anlatırsın.

Nereden aldın dostum ürünü?

Beşiktaşta pasajın içinden bir bilgisayarcıdan termal macunun sahtesi mi olur diye düşünmedim yani.

Bu sahte yani kesin değil mi kod yanlış diyor çünkü sitesinde
Götür geri ver o zaman. Termal macun, özellikle artic ürünlerin bir sürü çakması var. Sahte mx4'ün içinden taş çıkmıştı benim IHS ile soğutucu bloğun bakırı epey ezilmişti. Tecnopatta konu açmıştım yıllar önce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,811
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri