- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen teşekkür ederim TDKbirader boş yapma türkçe oku anla. arkadasında DA suç var dedim . da kelimesinin ne iin kullanıldığına bu siteden bakabilirsin.
"-de/-da" eki ve "de/da" bağlacının yazımı - kaan fakılı
Bugün güzel Türkçemizin içinde bulunduğu vahim durumun aslında bir nedeni de dilimizi düzgün kullanmamamızdan kaynaklanıyor. Biz ne kadar güzel kullanırsakwww.kaanfakili.com
bi bitmediniz be
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artislik yapmıyorum bunu her konuda yapanı görüyoruz sadece görsele bakıp konunun başını okuyup yorum yapıyorlar arkadaş burda demiş ki hadi siteyi anlamadınız satıcı ismini de anlamadınız diyor ben olaylardan haberim bile yoktu orda arkadaşım diye belirttim bu ufak bir durum ama bunun gibi yapan çok varbirader boş yapma türkçe oku anla. arkadasında DA suç var dedim . da kelimesinin ne iin kullanıldığına bu siteden bakabilirsin.
"-de/-da" eki ve "de/da" bağlacının yazımı - kaan fakılı
Bugün güzel Türkçemizin içinde bulunduğu vahim durumun aslında bir nedeni de dilimizi düzgün kullanmamamızdan kaynaklanıyor. Biz ne kadar güzel kullanırsakwww.kaanfakili.comMesaj otomatik birleştirildi:
adam gibi açıklama yazmamaıs ne demek istediğini belirtmemiş bir tane foto atmış artislik yapıyorsun