Neler Yeni

Yardım !!SAHTE SİTEDEN LAPTOP DOLANDIRICILIĞI DİKKAT!!

Starlex

80+ Silver
Yeniden bir dolandırıcılık ile karşılaşmam uzun sürmüyor malesef. Bugün facebook marketplace de gezerken sponsorlu bir hp pavilion ilanı gözüme çarptı girdiğimde sitenin sahte olduğunu anlamam uzun sürmedi; bir tane google maps png si, güvenli alışveriş diye bir saçmalık, letgo tuşuna bastığımda yine kendi ilanına atması, ilanı beğenememe, bilgileri yazmasan bile kabul edip ödemeye atması gibi. Sonra arkadaşım ile bu konu ile ilgili görüşüp bir plan yaptık, yaptığımız bu planda arkadaşım ve ben adama WhatsApp uygulaması üzerinden yazdık ve farklı cevaplar aynı bahaneleri gördük

Arkadaşım Bazı Kişilerin Bildiği; @Hasan344

Arkadaşımın konuşmaları: (Arkadaşımı Engelledi)
IMG_20230821_162618_569.jpg
IMG_20230821_162624_338.jpg

Benim konuşmalarım;
Screenshot_20230821_163516_WhatsApp.jpg

Screenshot_20230821_163652_WhatsApp.jpg

Fark ettiyseniz arkadaşıma Maraş'ta olduğunu söylerken bana Samsun'da olduğunu söylüyor ve elden alıma yanaşmıyor. Şimdi o sahte sitesinin "GÜVENLİ ALIŞVERİŞİNE" bakalım
IMG_20230821_164447_754.jpg
Screenshot_20230821_155631_Instagram.jpg

Ve kendinizde ilanı görmek isterseniz linkinide veriyorum;

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
PC'den girince linkin fake olduğu anlaşılıyor. Umarım buna inanlar olmamışdır

Starlex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeniden bir dolandırıcılık ile karşılaşmam uzun sürmüyor malesef. Bugün facebook marketplace de gezerken sponsorlu bir hp pavilion ilanı gözüme çarptı girdiğimde sitenin sahte olduğunu anlamam uzun sürmedi; bir tane google maps png si, güvenli alışveriş diye bir saçmalık, letgo tuşuna bastığımda yine kendi ilanına atması, ilanı beğenememe, bilgileri yazmasan bile kabul edip ödemeye atması gibi. Sonra arkadaşım ile bu konu ile ilgili görüşüp bir plan yaptık, yaptığımız bu planda arkadaşım ve ben adama WhatsApp uygulaması üzerinden yazdık ve farklı cevaplar aynı bahaneleri gördük

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Benim konuşmalarım;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fark ettiyseniz arkadaşıma Maraş'ta olduğunu söylerken bana Samsun'da olduğunu söylüyor ve elden alıma yanaşmıyor. Şimdi o sahte sitesinin "GÜVENLİ ALIŞVERİŞİNE" bakalım

İsterseniz linke girip adamla whatsapp üzerinden yazışıp dolandırıcı olup olmadığını deneyebilirsiniz:D

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Fatih Ayhan
Dolandırıcılara ayrı sinir oluyorum cidden. Bir de duygu sömürüsü yapıyor depremzedeyim bilmem ne...

Starlex

80+ Silver

Starlex

80+ Silver

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,392
İsim
uwu
Adam mesajlara donmuyo nsbsnsks
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayattaki şansımı ya

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,314
İsim
Bilal Tepe

Benim konuşmalarım;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

WhatsApp ile mesaj gönder çıkıyorsa bu ve letgo gibi yerde direk dolandırıcı zaten WhatsApp mesaj gönder diye bişey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,496
Üyeler
162,697
Son üye
Yunuseko4155
Top Bottom