Agalar nasılsınız az sohbet edelim Hayat nasıl gidiyo ??
Agalar nasılsınız az sohbet edelim Hayat nasıl gidiyo ??
aga o sorun bende de aramız biraz limoni ipler koptu kopacak tutmazsam kayıp gideceksağolun hocam hayatta bazı ders gibi konularda kazanırken sosyal konularda kazanamıyorum ve hez zaman bu saatlerde aklıma bu düşüyor onu düşünüyorum siz ?
agam bende askere gidicez mayısta o zamana kadar eğlenmeye çallışıyoruz ama imkanlar dahilinde bursada ne kadar eğelenebilirsek be(yanlış konuya açmışsın kanki düzeltsen iyi olur)
-hayat süper gidiyor bu aralar sende durumlar nasıl
öyle değil hocam ben sevgili işine pek girmek istemem çünkü sadece izleyici kalıyorum ben normal arkadaş olarakda çok konuşamıyorumaga o sorun bende de aramız biraz limoni ipler koptu kopacak tutmazsam kayıp gidecek
ne tür cazlıyosun kanksscazzlıyorum
bir gün be kardeş bizim de hayat güzele gidicek bee"Konuyu Konu dışı açaydın iyidi "
Hayat şuanlık benim için iyi gidiyor
sevgili işleri inan o kadar yorucu ki aga adamı alır yerin 7 kat altına sokar yemin ederim arkadaş muhabbetlerinde bende yeni bursaya taşındım aga az çok birşeyler yapmaya çalışıyoruz beöyle değil hocam ben sevgili işine pek girmek istemem çünkü sadece izleyici kalıyorum ben normal arkadaş olarakda çok konuşamıyorum
aga o sorun bende de aramız biraz limoni ipler koptu kopacak tutmazsam kayıp gidecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
agam bende askere gidicez mayısta o zamana kadar eğlenmeye çallışıyoruz ama imkanlar dahilinde bursada ne kadar eğelenebilirsek be
ne tür cazlıyosun kankss
bir gün be kardeş bizim de hayat güzele gidicek bee
se
sevgili işleri inan o kadar yorucu ki aga adamı alır yerin 7 kat altına sokar yemin ederim arkadaş muhabbetlerinde bende yeni bursaya taşındım aga az çok birşeyler yapmaya çalışıyoruz be
sağolasın aga bakalım inşallah güzel biryerlere çıkarsa daha iyi olur be içimden geçen büyük ihtimalle ısparta oradan da hakkari gibi geliyoHayırlı tezkereler
bende mayısta askere gidicem yüksek ihtimal tecilde 5.ay yazıyor nereye gideceğim, tarih vs açıklanmadı bende. sendede durum öyle miaga o sorun bende de aramız biraz limoni ipler koptu kopacak tutmazsam kayıp gidecek
agam bende askere gidicez mayısta o zamana kadar eğlenmeye çallışıyoruz ama imkanlar dahilinde bursada ne kadar eğelenebilirsek be
bende de durum öyle reis ben üni okuyodum okul uzadı okumuyorum dedim bozdum tecili falan 5. aydan itibaren açıldı celp dönemi yaşım da geçtiği için tekde alırlar diye tahmin ediyom güzel biyere çıkalım yabende mayısta askere gidicem yüksek ihtimal tecilde 5.ay yazıyor nereye gideceğim, tarih vs açıklanmadı bende. sendede durum öyle mi