üniversite vs hepsini bitirdim tecilliydiim tecili bozdum 04.05.2023 23:59 tarihine kadar tecilim var ayın 5 girdiğimde asker celp dönemine tabiyim daha yerim belli değil Bu ayın ortalarında veya sonlarında belli olur giib umuyorum ama bakalım inşallah güzel bir yere çıkarım bodrum vs gibi asıdgaıysdaVay askerlik mi gözüktü neresi çıktı?
Hayaller bodrum çıkan her hakkari hahaha. Hayırlısı olsun hocam. 6 ay kısa sürede biter inşallahüniversite vs hepsini bitirdim tecilliydiim tecili bozdum 04.05.2023 23:59 tarihine kadar tecilim var ayın 5 girdiğimde asker celp dönemine tabiyim daha yerim belli değil Bu ayın ortalarında veya sonlarında belli olur giib umuyorum ama bakalım inşallah güzel bir yere çıkarım bodrum vs gibi asıdgaıysda
Çoğunlukla doğu çıkıcak gibi hissediyom valla reis hakkari dağlarıda olur şırnak dağlarıda olur hiçfarketmezHayaller bodrum çıkan her hakkari hahaha. Hayırlısı olsun hocam. 6 ay kısa sürede biter inşallah
Yaza geliyor en azından çok soğuk olmaz doğu çıksadaÇoğunlukla doğu çıkıcak gibi hissediyom valla reis hakkari dağlarıda olur şırnak dağlarıda olur hiçfarketmez