Neler Yeni

Yardım ŞAKA GİBİ İNCEHESAP REZALET

Khrati

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erol Yaşar ÇINAROĞLU
Güzel bir dava yakışır. Böylece ince hesaplar peşinde koşmazlar. Ya da işlerini doğru yaparlar.
kartımı yollasınlar düzgünce başka bi derdim yok bir dahada incehesaptan alışveriş yapanın **

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
yuru lan game garaj fanboyları na bakın hele bikere abdullah abinin sistemlerini sorunsuz şekilde satan tek kişi itopya fanboyluk yapmayın çıldırtmayın beni
ne alaka sistemleri gamegarajda satsaydı itopyaya aynı şeyi söyleyecekmiydin

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Şaka gibi geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GAMEGARAJ ❤️ ❤️
beyler burayı game garaj fanboyları basmış gidinla gidin kasanın içine ne koydunuz belli değil bitane adam almış ryzen 3 un stok fanın ı takçaklarına ryzen 5 stok fanını takmışlar resimler bili doğru değil burada fanboyluk yapamazsınız lan dandik psu lartakıyosunuz ondan sonra game garaj adamdır hadi ordan

satsaymış abicim ben napıyım adama bak siz anca dandik psu takın neymiş game garaj uretmiş gitlan

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
beyler burayı game garaj fanboyları basmış gidinla gidin kasanın içine ne koydunuz belli değil bitane adam almış ryzen 3 un stok fanın ı takçaklarına ryzen 5 stok fanını takmışlar resimler bili doğru değil burada fanboyluk yapamazsınız lan dandik psu lartakıyosunuz ondan sonra game garaj adamdır hadi ordan

satsaymış abicim ben napıyım adama bak siz anca dandik psu takın neymiş game garaj uretmiş gitlan
anladım geri kafalı birisin anlatmaya değmez buarada gamegaraj psu kullanmıyorum

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
daha hangi parçayı taktınız belli değil ryzen 3 işlemcinin stok fanı yerine ryzen 5 in kini takmışsınız adama bide gelmiş afra tafra yapıyo hadi ordan.

anladım geri kafalı birisin anlatmaya değmez buarada gamegaraj psu kullanmıyorum
kardeş sen benim kafamı nerden gordun de konuşuyon sen takmıyosan başkası o psu takıyo parası olmayan onu takıyo

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
daha hangi parçayı taktınız belli değil ryzen 3 işlemcinin stok fanı yerine ryzen 5 in kini takmışsınız adama bide gelmiş afra tafra yapıyo hadi ordan.

kardeş sen benim kafamı nerden gordun de konuşuyon sen takmıyosan başkası o psu takıyo parası olmayan onu takıyo
ben kimseye parça önermedim bu konuda sadece gamegaraj iyi bir marka yazdım

gamegaraj psu dan sorun yaşayan varmı?

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
bak ben sana hakaret etmmeden guzelce hafif mizahi konuştum hemen hakeret ediyosun belki şaka yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,642
Üyeler
166,972
Son üye
xEraie
Top Bottom