Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ŞAKA MI BU? 913 ₺ - FSP HYDRO M PRO 800W - 80+Bronze PSU

Antekeli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Soner yıldız
Bu satıcılar bilerek yapiyor bunu ,sonra iptal ediyor, bende baktım tukendi dior😅😅
Bunu baska ulkede yapsa boyle kolay iptal edemez ama burasi muz cumhuriyeti...

Son düzenleme:

Mr.White

80+ Bronze
Akşam bi detaylı araştırayım thh deneyeyim :D

Bayramdurmus

80+ Bronze
Bu satıcılar bilerek yapiyor bunu sonra iptal ediyor bende baktik tukendi dior😅😅
Bunu baska ulkede yapsa boyle kolay iptal edemez ama burasi muz cumhuriyeti...
Saçma gelmiyor mu söylediğin sonuçta para hemen adama geçmiyor yanlış girilebilir bizim millet yamyam gibi yapışıyor adamda iptal ediyor sonra thh diyorsunuz bi cacık çıkmaz :) şansınıza belki adam iptal etmeyip yollar

owerdoze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mina
Sizin iletişim bilgileriniz için bunu yapıyorlar. 2 gün sonra başlar aramalar su arıtma cihazı lazımmı klima bakımı için vs vs ... Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Akşam bi detaylı araştırayım thh deneyeyim :D
Ulan 4000 TL'lik ürün adama maliyeti en az 2700 TL artı buna birde vergi, kar, eleman gideri bir çok gider ekle. Adam ürünü satarken dikkatsizlik edip 950 TL yazmış olabilir senin bu ürünü alırken niyetin belli 3 Tane almışsın 950 TL'den alıp 3000-4000 Aralığında satmak. Ha adam eyvallah der gönderir, ama ürünü göndermemek en doğal hakkı sen satıcı olsan gönderir misin ki? Boş boş iş yapıyorsunuz artı olarak THH'yi meşgul ediyorsunuz.

Sizin iletişim bilgileriniz için bunu yapıyorlar. 2 gün sonra başlar aramalar su arıtma cihazı lazımmı klima bakımı için vs vs ... Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur.
iyi de siparişi kabul etmeden kişisel bilgilerin gösterildiğini sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan 4000 TL'lik ürün adama maliyeti en az 2700 TL artı buna birde vergi, kar, eleman gideri bir çok gider ekle. Adam ürünü satarken dikkatsizlik edip 950 TL yazmış olabilir senin bu ürünü alırken niyetin belli 3 Tane almışsın 950 TL'den alıp 3000-4000 Aralığında satmak. Ha adam eyvallah der gönderir, ama ürünü göndermemek en doğal hakkı sen satıcı olsan gönderir misin ki? Boş boş iş yapıyorsunuz artı olarak THH'yi meşgul ediyorsunuz.
kaç saat oldu reis ilkinde fiyatı değişir bu kadar süredir aynı tutmaları saçma değil mi :D

Mr.White

80+ Bronze
Burada herkes spigenden ürün almadığı halde şikayetvar'a yazıp 1000tl kupon aldı, bunu geçtim şikayet edenlerde ürünleri yanlış fiyattan aldılar ben neden etmeyeyim? ayrıca sanki sadece ben boş beleş için rahatsız ediyorum thh'yi :D başvururum haklıysam gelir değilse gelmez yapacak bir şey yok kasma bu kadar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakalım ilerleme olursa buradan bilgi veririm :D hiç sanmıyorum ama
1718030760679.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,085
İsim
Burak Karadağ
Saçma gelmiyor mu söylediğin sonuçta para hemen adama geçmiyor yanlış girilebilir bizim millet yamyam gibi yapışıyor adamda iptal ediyor sonra thh diyorsunuz bi cacık çıkmaz :) şansınıza belki adam iptal etmeyip yollar
Bu yoruma katılıyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,883
Üyeler
164,062
Son üye
efeylmz
Top Bottom