Sakal Çıkarma Önerileri

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
18,203
Bildiğiniz üzere erkek adamın makyajı sakaldır ve yaklaşık 22 yaşımda olmama rağmen sadece biraz bıyık ve çok seyrek sakalım var. Sakal çıkarmak için ne tür bir yol izlemeliyim?

Serumların çoğu işlevsiz gibi duruyor, doğal çözümler çok da etki etmiyor araştırdığım kadarıyla. Şu ana kadar sakal için herhangi bir ürün kullanmadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
Bildiğiniz üzere erkek adamın makyajı sakaldır ve yaklaşık 22 yaşımda olmama rağmen sadece biraz bıyık ve çok seyrek sakalım var. Sakal çıkarmak için ne tür bir yol izlemeliyim?

Serumların çoğu işlevsiz gibi duruyor, doğal çözümler çok da etki etmiyor araştırdığım kadarıyla. Şu ana kadar sakal için herhangi bir ürün kullanmadım.
Hacı bende 20 ye giricem yarın Aynısı bende de var ailede sakalsız kimse yok.Çenede toplasam 50 adet kıl az bi bıyık var sakallar
yanlardan çıkmaya başlamış ama 10 kıl kökü falan Minoxil ve yanına 2-3 farklı serum daha kullanıyorum bi boka yaradıkları yok.Bu kıl köklerini uyarması için bi lazermi ne varmış onu düşünüyorum

Ben Sakal Çıkartma Setleri aldım işte yağsı serumu derm roller falan her gün acı çeke çeke 2 kere sabah akşam uyguladım sonuç aldım bakalım uzun bir süreç daha 1 ay oldu

Hacı boş ver kaşınma. Sürekli sakal traşı olmak zorunda kalmakta zor. Keyfini çıkar. Hem daha genç gösterir.

baby face olunca daha cok kiz dusuyor bosver sakallari 0 al direk

Ben Sakal Çıkartma Setleri aldım işte yağsı serumu derm roller falan her gün acı çeke çeke 2 kere sabah akşam uyguladım sonuç aldım bakalım uzun bir süreç daha 1 ay oldu

Size zahmet ürünlerin isimlerini yazar mısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri