Neler Yeni

Sakal Çıkarmak için öneri?

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
18 Yaşıma gireli 2 Ay oldu Bıyığım Var hafiften Çenealtı Tek tük Çıkıyor Ve Diğer bölgelerde Hiç çıkmıyor Bunun sebebi nedir ve Ne yapabilirim?
Tamamen yapıyla alakalı kardeşim bazıları orman gibi çıkar bazıları tek tük çıkar ama zmnla toplar kendini yaşın daha genç zaten jilet işine girme sakalını jilete hiçbir zaman vurma bazı losyonlar oluyor doktor onaylı eczanelerde vs onlara bak bide merdiven altı biyere bulaşma ama

YazılımKafa

80+ Silver
Hadi ya uza kardeşim boş yapma senden yardım isteyen mi oldu? Bir şey bilmeden gram araştırma yapmadan boş bilgi veren adama ne saygısı duyucam
Nasıl bir saygısız olduğunu zaten mesajlarından görebiliyorum. Toksikliğe devam ...

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
Minoxil forte serum kullanabilirsin eğer cildinde kuruluk ve pullanma şeklinde bir belirti göstermezse sorun olmaz işe yarar

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Burada yüzüne tezek sür, sarımsak sür, satırla traş ol, trebolone al diyenlere inanma. Sakal da boy gibi genetik. Kıl köklerin az muhtemelen. Tek çaresi saç köklerini alıp yüzüne ektirmen. Benim de bıyıklarım gür olmasına rağmen sakallarım biraz seyrek o yüzden düzenli sinek kaydı traş oluyorum. Sana da tavsiye ederim. Sakallarının gür olması saç gibi şekil verebilmen dış görünüşünü güzelleştiriyor ama yok ne yapalım 🙂.

pendragon

80+ Bronze
jilet falan diyenlere hiç inanma hocam boş iş kendimi bildim bileli jiletle alırım hiçte fazla çıktığı olmadı sürekli aynı büyüyor

18 Yaşıma gireli 2 Ay oldu Bıyığım Var hafiften Çenealtı Tek tük Çıkıyor Ve Diğer bölgelerde Hiç çıkmıyor Bunun sebebi nedir ve Ne yapabilirim?
Yabancı forumlarda okumuştum 5 yıl kadar oldu terbiyesiz sayıyı bol bol yaparsan sakal çıkabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,987
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom