sakal çıkmama sorunu?

Sıkma canını okşa saçlarını , biobılas kullan

17 Yaşındayım Yaşıtlarımın %90 nı sakallı ve nedense bende çıkmıyor ailede kösede yok.
Jilet vur ben yaz başında sakalım çıkmıyor diye düşünüyordum yaz boyunca haftada 2-3 kere jiletle aldım 3 haftadır almıyorum orta bir keçi sakalım var bazen genetikte olabiliyor ve bence çok avantajlı

Hocam tamamen genetik bence. İlk tıraşımı 7. sınıfta olmuştum ve daha jilet vurmadım 😅

bende bi ara 14 yaşımdayken olmuştum şuan 17 yim ve heryer kıl kaynıyor şaldkadşkaj can sıkıcı bi durum.

Lisede neredeyse hiç sakalım yoktu, lise sonda çıkmaya başladı. Üniversite 3'e geçtim. Daha yeni yeni sakal denilebilecek boyutta.

Bir baş sarımsağı al soyup havana koy üzerine yarım çay bardağı sıvı yağı ekle ve havanda sarımsaklar eriyene kadar döv.

her sabah jilet ile yüzünü tıraş eder gibi yap daha sonra bu karışımı sürüp bir peçete ile kapatıp 1 saat beklet yüzünü yıka bunu 1 sene uygula çıkacaktır

he bunu uyguladın çıkmadı o zaman kösesindir sakalın illa çıkcak diye bir şey yok köseliği araştır

Bir baş sarımsağı al soyup havana koy üzerine yarım çay bardağı sıvı yağı ekle ve havanda sarımsaklar eriyene kadar döv.

her sabah jilet ile yüzünü tıraş eder gibi yap daha sonra bu karışımı sürüp bir peçete ile kapatıp 1 saat beklet yüzünü yıka bunu 1 sene uygula çıkacaktır

he bunu uyguladın çıkmadı o zaman kösesindir sakalın illa çıkcak diye bir şey yok köseliği araştır
Köselik genetik degil mi? Ve Yuzumun yanlarında sakal çıkmiyor.Top sakal azda olss var

Knk hormonlarla alakası olabilir bence ama herkesin sakal çıkma yaşı farklı. o yüzden başkalarıyla kıyaslama yapma üzme kendini zaten bizde varki ne işe yarıyor. Okul bırakmıyor kestirmek zorundayız :/

Köse yoksa dert etme ve bu yaşta sakal yakışan biri görmedim büyük gösteriyor ama güzel durmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,930
Üyeler
189,351
Son üye
Blank696
Geri