Sakal kalınlaştırma?

Era7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
115
Beyler iyi forumlar 20 yaşına yeni girdim Yanaklarımda sakal kıl mevcut ama böyle ince ince Aynada bakınca belli oluyor sadece Onları nasıl kalınlaştırabilirim?

Herkes ak sakallı olacak diye bir şey yok senin de genetik öyledir. Genelde badem yağı , hindistan cevizi derler ama etkisini göreni görmedim

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
Herkes ak sakallı olacak diye bir şey yok senin de genetik öyledir. Genelde badem yağı , hindistan cevizi derler ama etkisini göreni görmedim
Kral normal bir sakal vardır herkese göre şuan bendekine sakalcık deniyor gibi o yüzden jilet vur falan diyorlar Doktora Falan mı gitsem

Kral normal bir sakal vardır herkese göre şuan bendekine sakalcık deniyor gibi o yüzden jilet vur falan diyorlar Doktora Falan mı gitsem
gerek yok sakalı niye kafana takıyon jilet de daha çok çıkarmaz nerden duydun bunu :D

• Beğen
hocam bence kafanıza takmanıza gerek yok fakat bazı yağlar vardı sanırım onlar sayesinde gür yapabilirsiniz
Hocam Yaş oldu 20 çene kısımında sakal var bıyıkta da az bişey Yanaklarda da olsa iyi olur

Hocam Yaş oldu 20 çene kısımında sakal var bıyıkta da az bişey Yanaklarda da olsa iyi olur
badem yağı işe yarıyordu sanırım bir de e ve c vitaminlerinde eksik olabilir onlarda etki ediyor diye biliyorum

• Beğen
badem yağı işe yarıyordu sanırım bir de e ve c vitaminlerinde eksik olabilir onlarda etki ediyor diye biliyorum
Bu vitaminleri eczaneden alsak sorun olur mu illa Doğal olarak mı almak gerekiyor

zeytinyağı, badem yağı, hindistan cevizi yağı, hint yağı ve argan yağı.

Bunları dene, olmazsa da kafana takma. Dünyanın sonu değil, sakalsız oluver.

• Beğen
Geri