Neler Yeni

Sakal ve vücut için traş makinesi önerisi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Arkadaşlar hem sakal hem vücut için aynı makineyi kullanmam. Bu yüzden iki makine önerisi istiyorum. (uygun fiyatlı olursa çok iyi olur) bu makineyi buldum işimi görür mü? (vücut için kastım özel bölge).

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Up up

bwNN

80+ Silver
Philips bodygroom vardi baya iyi urun ozel bolgeyi alabiliyor. Ben kullaniyorum ozel bolge icin

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Kurtuluş
Arkadaşlar hem sakal hem vücut için aynı makineyi kullanmam. Bu yüzden iki makine önerisi istiyorum. (uygun fiyatlı olursa çok iyi olur) bu makineyi buldum işimi görür mü? (vücut için kastım özel bölge).
çinden almıştım bunu aynı makine sağ tarafı alıyor sol tarafı almıyor. söktüm uğraştım baktım ettim yine de düzeltemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Philips bodygroom vardi baya iyi urun ozel bolgeyi alabiliyor. Ben kullaniyorum ozel bolge icin
ben sakal için kullanıyorum canavar gibi makine hiç kapmaz hızlıca tertemiz yapar. uzun kıllarda performans yok denecek kadar az ama 3cm uzunluğa kadar çok iyidir.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ben sıfır numara olmasını istiyorum. Bu attığım makine güzel midir? Yorumları fena dğeil.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Uygun olsun demiştim ama 🤔

çinden al 90 TL ye geliyo
Link sallasana

Ayrıca trendyoldan alınan ile çinden alınanın arasında fark olur mu? @bosbelesbiri çinden alan birisi ürünün arızalı çalıştığını söyledi.

Son düzenleme:

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Uygun olsun demiştim ama 🤔

Link sallasana

Ayrıca trendyoldan alınan ile çinden alınanın arasında fark olur mu? @bosbelesbiri çinden alan birisi ürünün arızalı çalıştığını söyledi.

yorumlara falan bakabilirsin ilk siparişe özel indirimle 90-100 civarına geliyor vergi vs dahil

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

yorumlara falan bakabilirsin ilk siparişe özel indirimle 90-100 civarına geliyor vergi vs dahil
Reis hiç gerek yok bu çinden almaya. Büyük ihtimalle bunu alırım, 15k değerlendirme var ve bayağı güzel görünüyor.

Sana da sorayım hem sakal için hem de vücut için kullanılırsa absürt olur mu?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Reis hiç gerek yok bu çinden almaya. Büyük ihtimalle bunu alırım, 15k değerlendirme var ve bayağı güzel görünüyor.

Sana da sorayım hem sakal için hem de vücut için kullanılırsa absürt olur mu?
Bilmiyorum sakal vücut için kullanımı ama kesim yapıyorsa absürt olmaz gibi

Top Bottom