Neler Yeni

salondan odama kablo cekcem ama goruntu cok kotu olcak

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb

arkadaşlar bunu duşunuyorum ama cok kotu goruntu cıkcak kablolar gozukcek arada ince halı var halı altındanda geciremem duvar kenarlarıda sıkıntı mutfak fln geciyo nasıl halletcem bu kablo cekme sorununu
modemi taşiyamam

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
oda bi tik sıkıntı yaratabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

kapıların ustunden gecicem sanırım o sıkıntı cıkartabilir
Çıkarmaz. Duvarı delmeden, altındaki bandı güçlü tutan bir şey alırsan sorun olmaz.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali

arkadaşlar bunu duşunuyorum ama cok kotu goruntu cıkcak kablolar gozukcek arada ince halı var halı altındanda geciremem duvar kenarlarıda sıkıntı mutfak fln geciyo nasıl halletcem bu kablo cekme sorununu
modemi taşiyamam
Selamun aleyküm ben üst karşı daireden çektim sayısız kapıdan falan geçti bir delik bile çamadık yeri hgerldi zeminden yeri geldi tavan dan götürdük çivileye çivileye modeme bağladık modem pc le aynı odada değil modemden de pc ye çektim fakat onun salonda olan kısmını kablo kanalı ile yaptım hiç kötü görüntü oluşturmadı ama kendi odamda çivi bile çakmadan kenardan getirdim taktım rosgıhsjergoıserfuhjgerı9o kısacası kablo kanalı kullanın çok güzel oluyor kötü görüntü vermiyor asla.İyi akşamlar.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Selamun aleyküm ben üst karşı daireden çektim sayısız kapıdan falan geçti bir delik bile çamadık yeri hgerldi zeminden yeri geldi tavan dan götürdük çivileye çivileye modeme bağladık modem PC le aynı odada değil modemden de PC ye çektim fakat onun salonda olan kısmını kablo kanalı ile yaptım hiç kötü görüntü oluşturmadı ama kendi odamda çivi bile çakmadan kenardan getirdim taktım rosgıhsjergoıserfuhjgerı9o kısacası kablo kanalı kullanın çok güzel oluyor kötü görüntü vermiyor asla.İyi akşamlar.
tutucuyla yapmayi dusunuyorum inşallah sıkıntı cıkmaz

Arslann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Manas Arslan
Güzel bi router al odana tak ondan kablo çek

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
tutucuyla yapmayi dusunuyorum inşallah sıkıntı cıkmaz
İnşallah dediğim gibi diğer daireden evimize tutucuyla çektik bizde çoğunlukla tavandan hatta hep tavandan götürdüğümüz için hiç dikkat bile çekmiyor ama kablo kanalı en iyisi 2 metresi 8 tl falanmıydı tam hatırlamıyorum yalan söylemiş olurum göz önünde yerlerden çekicekseniz o kısımlara onu kullanın.

Top Bottom