Neler Yeni

Salonlar Kapandı :( Napıcaz Aga

VitoScaletta

80+ Gold
dün brolarla son idmanımızı hüzünlü bi şekilde yaptık ve sessizce ayrıldık neyse napıcam şimdi ben powerlifting yapıyorum benim için önemli olan güçlü olmak evde koltukla deadlift mi yapıyım masayı sırtlıyıp squat mı yapıyım ne yapayım ben offff ya gücümü kaybedicem bu zaman zarfında ve yapabileceğim hiç bişey yok :( e dumbell ımda yok vucutta gidicek abi niye kapandıki ya 2 ay önce 45 kg luk halter seti 90 tl di corona bahanesiyle 200 tl yapmışlar yüzsüz herifler onlarda aşırı kalitesiz içine basmışlar kumu 2.5 kg luk şey bile kocaman ya sinir oldum babama aldırıcam bana taksit seçenekleri iyi dumbell veya halter seti önerebilir misiniz? kargosu ücretsiz olan en önemlisi bu çünkü 40 kg falan olduklarından 60 tl kargo ücreti istiyolar ücretsiz kargo olması önemli inş alır babamda ne diyim yoksa şınavla falan olucak iş değil bu

GÜNCEL: ŞİMDİ GİTTİM SALONA KAPANMAMIŞ ADAM KAPATAN KAPATSIN DİYO DA KESİN HABER YOKMUŞ DAHA GALİBA

Son düzenleme:

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
dün brolarla son idmanımızı hüzünlü bi şekilde yaptık ve sessizce ayrıldık neyse napıcam şimdi ben powerlifting yapıyorum benim için önemli olan güçlü olmak evde koltukla deadlift mi yapıyım masayı sırtlıyıp squat mı yapıyım ne yapayım ben offff ya gücümü kaybedicem bu zaman zarfında ve yapabileceğim hiç bişey yok :( e dumbell ımda yok vucutta gidicek abi niye kapandıki ya 2 ay önce 45 kg luk halter seti 90 TL di corona bahanesiyle 200 TL yapmışlar yüzsüz herifler onlarda aşırı kalitesiz içine basmışlar kumu 2.5 kg luk şey bile kocaman ya sinir oldum babama aldırıcam bana taksit seçenekleri iyi dumbell veya halter seti önerebilir misiniz? kargosu ücretsiz olan en önemlisi bu çünkü 40 kg falan olduklarından 60 TL kargo ücreti istiyolar ücretsiz kargo olması önemli inş alır babamda ne diyim yoksa şınavla falan olucak iş değil bu
kapandı mı ya napcaz harbi :(

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
güçlü olmak temel egzersizleri yapmak çok daha mantıklı geliyor ve powerlifter vucut tipi daha çok hoşuma gidiyor hafif yağlı iri + pump hissini sevmiyorum
'powerlifter vucut tipi' bu neymiş ya açıklar mısın anlayamadım :)

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
'powerlifter vucut tipi' bu neymiş ya açıklar mısın anlayamadım :)
çok estetik kaygısı yok tek amacı güçlü olmak kalın bel daha iri bi vucut ve yağlı ama tabii ki her powerlifting yapan böyle vucutlu değil ben daha çok bu şekilde olmak istiyorum çevrem pek iyi bakmıyor ama ben öyle olmak istiyorum örnek

VİDEOYA İZLE VİDEONUN KAPAK RESMİNE BAKMA
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok estetik kaygısı yok tek amacı güçlü olmak kalın bel daha iri bi vucut ve yağlı ama tabii ki her powerlifting yapan böyle vucutlu değil ben daha çok bu şekilde olmak istiyorum çevrem pek iyi bakmıyor ama ben öyle olmak istiyorum örnek

VİDEOYA TIKLA BAK VİDEONUN KAPAK RESMİNE BAKMA
testo taylan kanalını öneririm çok eğlenceli kanaldır bu videosunu izle mesela :D

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk

VİDEOYA TIKLA BAK VİDEONUN KAPAK RESMİNE BAKMA
Camia içindenim Testo Taylan'ı bilirim. Taylan estetik konusunda iyidir :) Yaşın kaç bilmiyorum ama umarım çok çok iyi araştırarak yapıyorsundur ve tekniklerin çok iyidir.

VİDEOYA İZLE VİDEONUN KAPAK RESMİNE BAKMA

testo taylan kanalını öneririm çok eğlenceli kanaldır bu videosunu izle mesela :D
Onlar gibi bilinçli yapıyorsan sıkıntı yok :)

VitoScaletta

80+ Gold
Camia içindenim Testo Taylan'ı bilirim. Taylan estetik konusunda iyidir :) Yaşın kaç bilmiyorum ama umarım çok çok iyi araştırarak yapıyorsundur ve tekniklerin çok iyidir.
Tekniğim iyi lakin bi süre powerlifting i bırakıp body e geçicem belli bi kas kütlesi ekledikten sonra tekrar dönicem power a yaşım 15 boy 175 kilo 72-73
squat 75kg 5x5
deadlift 80 kg 1x5 100 kg pr çok daha rahat artar deadlift fazla kasmadım
bench press 70 kg 5x5 rahat artar ama göğüsüm acıdığından pr alamadım normalde dün 90 kg pr deniycektim
aslında testo taylanın bulk lı halini yani iri halini estetik bulduğunuzu pek sanmıyorum çünkü 3ıq tr kızları sadece karın kasına göre birilerine kaslı veya kas sız diyor

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
dün brolarla son idmanımızı hüzünlü bi şekilde yaptık ve sessizce ayrıldık neyse napıcam şimdi ben powerlifting yapıyorum benim için önemli olan güçlü olmak evde koltukla deadlift mi yapıyım masayı sırtlıyıp squat mı yapıyım ne yapayım ben offff ya gücümü kaybedicem bu zaman zarfında ve yapabileceğim hiç bişey yok :( e dumbell ımda yok vucutta gidicek abi niye kapandıki ya 2 ay önce 45 kg luk halter seti 90 TL di corona bahanesiyle 200 TL yapmışlar yüzsüz herifler onlarda aşırı kalitesiz içine basmışlar kumu 2.5 kg luk şey bile kocaman ya sinir oldum babama aldırıcam bana taksit seçenekleri iyi dumbell veya halter seti önerebilir misiniz? kargosu ücretsiz olan en önemlisi bu çünkü 40 kg falan olduklarından 60 TL kargo ücreti istiyolar ücretsiz kargo olması önemli inş alır babamda ne diyim yoksa şınavla falan olucak iş değil bu
benim salon hayla açık sizlerinki niye kapandı acaba

VitoScaletta

80+ Gold

Onlar gibi bilinçli yapıyorsan sıkıntı yok :)
onlarda ilk zamanlarda çok bilinçli yapmıyodu yani onlar profesör değil ilk zamanlarda herkesin tekniği kötü olur herkes bel ağrısı çeker

Top Bottom