VitoScaletta
80+ Gold
dün brolarla son idmanımızı hüzünlü bi şekilde yaptık ve sessizce ayrıldık neyse napıcam şimdi ben powerlifting yapıyorum benim için önemli olan güçlü olmak evde koltukla deadlift mi yapıyım masayı sırtlıyıp squat mı yapıyım ne yapayım ben offff ya gücümü kaybedicem bu zaman zarfında ve yapabileceğim hiç bişey yok e dumbell ımda yok vucutta gidicek abi niye kapandıki ya 2 ay önce 45 kg luk halter seti 90 tl di corona bahanesiyle 200 tl yapmışlar yüzsüz herifler onlarda aşırı kalitesiz içine basmışlar kumu 2.5 kg luk şey bile kocaman ya sinir oldum babama aldırıcam bana taksit seçenekleri iyi dumbell veya halter seti önerebilir misiniz? kargosu ücretsiz olan en önemlisi bu çünkü 40 kg falan olduklarından 60 tl kargo ücreti istiyolar ücretsiz kargo olması önemli inş alır babamda ne diyim yoksa şınavla falan olucak iş değil bu
GÜNCEL: ŞİMDİ GİTTİM SALONA KAPANMAMIŞ ADAM KAPATAN KAPATSIN DİYO DA KESİN HABER YOKMUŞ DAHA GALİBA
GÜNCEL: ŞİMDİ GİTTİM SALONA KAPANMAMIŞ ADAM KAPATAN KAPATSIN DİYO DA KESİN HABER YOKMUŞ DAHA GALİBA
Son düzenleme: