Neler Yeni

Salonlar Kapandı :( Napıcaz Aga

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Babanı ikna ediyosun,alıyosun sırtına başlıyosun basmaya

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
tövbe de :D bu arada kimse öneri yapmadı dumbell seti veya halter seti
sete gerek yok 1 tane 5 kg 1 tane 10kg al zaten güçlüsün yaşına göre korona sürecinde farklı antremanlara yönel dayanıklılık vs.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
bende test yaptırıp d vitamini kalsiyum kalsiyum almayı düşünüyorum ev ilaç dolu da kan tahlilinden bi tık korkuyorum ve gitmeye eriniyorum
Yaptır gitsin korkacak bişey yok kan tahlilinde. Benim bulunduğum şehirde salonlar açıkmış çok mutlu oldum şuan. Şuan bulunduğum formdan hiç memnun değilim. Yeni antrenman sistemine de daha tam alışamadım 1-2 aya güzel bir forma gelirim tekrar ama işte gücüm gidiyor 5x5 son setlere doğru tam tekrar çıkartamıyorum bazen. Eksik bölgelerime 1-2 farklı hareket daha ekledim bakalım ne kadar değişecek.. Aklımda ara sıra youtubea video çekmek var. Testo Taylan vb yeni nesil fitness mizahını izleyen keyif alan biri olarak ama. Biz neler yapıyoruz gibisinden. Videolarda saçma şeyler çıkarsa hatta montaj için kullanılmasına da izin veririm komik şeyler çıkar belki :D Bir yandanda biraz ciddi biraz dalga kür günlüğü çekmeyi düşünüyorum aslında daha TR de yapan yok diye biliyoru böyle bişeyi. Gerekli maddiyatı ayarlarsam 3-4 aya öyle bir konsept açabilirim :D

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
dün brolarla son idmanımızı hüzünlü bi şekilde yaptık ve sessizce ayrıldık neyse napıcam şimdi ben powerlifting yapıyorum benim için önemli olan güçlü olmak evde koltukla deadlift mi yapıyım masayı sırtlıyıp squat mı yapıyım ne yapayım ben offff ya gücümü kaybedicem bu zaman zarfında ve yapabileceğim hiç bişey yok :( e dumbell ımda yok vucutta gidicek abi niye kapandıki ya 2 ay önce 45 kg luk halter seti 90 TL di corona bahanesiyle 200 TL yapmışlar yüzsüz herifler onlarda aşırı kalitesiz içine basmışlar kumu 2.5 kg luk şey bile kocaman ya sinir oldum babama aldırıcam bana taksit seçenekleri iyi dumbell veya halter seti önerebilir misiniz? kargosu ücretsiz olan en önemlisi bu çünkü 40 kg falan olduklarından 60 TL kargo ücreti istiyolar ücretsiz kargo olması önemli inş alır babamda ne diyim yoksa şınavla falan olucak iş değil bu
ben 10 10kg dumbell setini 85 e aldım tek dumbella 15 kg olabiliyor ama sen power yaptığın için uzun barlı olanlara ve çok kg olanlara bakman lazım yapcak bir şey yok çok önemsiyosan vercen parayı mecbur

VitoScaletta

80+ Gold
Durumun varsa home gym kur bence eğer yoksa yapacak bişey yok evde spor alet olmadan yapılmaz :(
bizim bodrumda bench sehpası var birde 2 tane dumbell var ama diyiceksin oo mis gibi ama 1 i takmalı çıkarmalı 2.5 kg 4 tane plaka var hepsi dev gibi bi tane de 5 kg küçücük dumbell var 2 sinide 5 kg ya eşitleyip elime aldığımda çok orantısız oluyor en kötü onları dızlarım :D apartman grubuna yazıcam zaten kaç yıldır orda spor salonları kapandı alabilirmiyim vs bench sehpası dediğimde küçücük bişey sığmıyorum bile

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Yaptır gitsin korkacak bişey yok kan tahlilinde. Benim bulunduğum şehirde salonlar açıkmış çok mutlu oldum şuan. Şuan bulunduğum formdan hiç memnun değilim. Yeni antrenman sistemine de daha tam alışamadım 1-2 aya güzel bir forma gelirim tekrar ama işte gücüm gidiyor 5x5 son setlere doğru tam tekrar çıkartamıyorum bazen. Eksik bölgelerime 1-2 farklı hareket daha ekledim bakalım ne kadar değişecek.. Aklımda ara sıra youtubea video çekmek var. Testo Taylan vb yeni nesil fitness mizahını izleyen keyif alan biri olarak ama. Biz neler yapıyoruz gibisinden. Videolarda saçma şeyler çıkarsa hatta montaj için kullanılmasına da izin veririm komik şeyler çıkar belki :D Bir yandanda biraz ciddi biraz dalga kür günlüğü çekmeyi düşünüyorum aslında daha TR de yapan yok diye biliyoru böyle bişeyi. Gerekli maddiyatı ayarlarsam 3-4 aya öyle bir konsept açabilirim :D
Kür paylaşımları yapmak mantıklı değil çünkü o yüzden görmüyorsun. :/ Kolay ulaşılabilir yerlerde bu bilgilerin olmaması küçüklerin sağlığına

VitoScaletta

80+ Gold
kaç kg lara çıkabildin 5x5 de ?

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Olimpik bar ve halter barları pahalı 1.500tl den başlıyor fiyatları dumbell press yapmak daha iyi maliyeti ucuz idare eder bir süre

VitoScaletta

80+ Gold
küre girme bence kür muhabbeti dönmesin burda

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Güreş salonlarıda kapanmış 😢

Top Bottom