Neler Yeni

Salonlar Kapandı :( Napıcaz Aga

VitoScaletta

80+ Gold
Dev bütçen yoksa evde powerlifting yapmanın manası yok. Farklı metotlara yönel salona döndüğünde farkı göreceksin
zaten bodybuıldıng e geçicektim bu süreçte geçmiş oldum kas kütlesi ekleyip geri power a geçicem power ı bırakmam da guray hyphertrophy no.1 programını dumbell lı haline çevirerek yapmaya çalışıcam yani hareketlerin çoğu makinelerle ama dumbell versiyonlarıyla yapıcam bazı hareketleride farklı hareketlerle değiştirerek yapıcam

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Kür paylaşımları yapmak mantıklı değil çünkü o yüzden görmüyorsun. :/ Kolay ulaşılabilir yerlerde bu bilgilerin olmaması küçüklerin sağlığına
kaç kg lara çıkabildin 5x5 de ?
Daha yeni başladım o yüzden kayda değer bi ağırlık yok. 140 kg squat yapabiliyorken şuan 50 kg squatım var. 90 KG Bench yaparken şuan 45 kg. Bu arada eskiden 5x5 ppl şeklinde çalışmıyordum bro split çalışıyordum. Barbell Bench yerine Dumbell Bench yapıyordum OHP yerine bazen military bazen Dumbell ile yapıyordum o yüzden o hareketlerde müthiş kilolarım yok. Military Press de ise 90-100 KG gördüğümü hatırlıyorum ama.

Kür paylaşımlarına gelirsek küçüklerin kolay elde edebileceği şeyler değil zaten. Gerekli uyarıları yaptıktan sonra ve doğru bilgi verdikten sonra bu arada böyle bir kür işine girersem herşeyi saf tertemiz anlatıcam gördüğüm yan etkiler vb gibi. O yüzden çok problem olmaz. Türker Fırat ve bir hocamız daha vardı adını unuttum onlar çekiyor zaten ama sadece bilgi veriyorlar.

Neden kür videosu yapıcam hem keyifli olur faydalı olur. Artık çok yapamasalar da hala natural olduğunu iddia eden kişiler var inatla. Artık iş sponsorluk yarışdan men edilme olayını falan geçti. Kaç tane hocamız ilaç kullandıklarını kabul etti zaten. İnsanların o insanları izleyip öyle olacaklarını sanmaları gibi durumlar beni sinir ediyor.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Daha yeni başladım o yüzden kayda değer bi ağırlık yok. 140 kg squat yapabiliyorken şuan 50 kg squatım var. 90 KG Bench yaparken şuan 45 kg. Bu arada eskiden 5x5 ppl şeklinde çalışmıyordum bro split çalışıyordum. Barbell Bench yerine Dumbell Bench yapıyordum OHP yerine bazen military bazen Dumbell ile yapıyordum o yüzden o hareketlerde müthiş kilolarım yok. Military Press de ise 90-100 KG gördüğümü hatırlıyorum ama.

Kür paylaşımlarına gelirsek küçüklerin kolay elde edebileceği şeyler değil zaten. Gerekli uyarıları yaptıktan sonra ve doğru bilgi verdikten sonra bu arada böyle bir kür işine girersem herşeyi saf tertemiz anlatıcam gördüğüm yan etkiler vb gibi. O yüzden çok problem olmaz. Türker Fırat ve bir hocamız daha vardı adını unuttum onlar çekiyor zaten ama sadece bilgi veriyorlar.

Neden kür videosu yapıcam hem keyifli olur faydalı olur. Artık çok yapamasalar da hala natural olduğunu iddia eden kişiler var inatla. Artık iş sponsorluk yarışdan men edilme olayını falan geçti. Kaç tane hocamız ilaç kullandıklarını kabul etti zaten. İnsanların o insanları izleyip öyle olacaklarını sanmaları gibi durumlar beni sinir ediyor.
Reel de natural olmadığını iddia ettiğin kişilerler ile hiç konuştun mu? Ben inkar edenine rast gelmedim. Ancak sosyal medyada işler öyle yürümüyor. Bu adamlar taş mı yesin? Sponsorluklardan sebep natural olduklarını söylemek zorundalar ki hem sponsorluklar devam etsin hem ürünler satsın. Şahsen benim etrafımda kullanıp inkar eden yok :) A tabi yoldan geçene da bak ilaç kullandım denmez ne gerek var. ilişkinin düzeyine bağlı birazda

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bir gün hepimiz sessiz sedasız son spor'umuzu yapıcaz.

VitoScaletta

80+ Gold
Reel de natural olmadığını iddia ettiğin kişilerler hiç konuştun mu? Ben inkar edenine rast gelmedim. Ancak sosyal medyada işler öyle yürümüyor. Bu adamlar taş mı yesin? Sponsorluklardan sebep natural olduklarını söylemek zorundalar ki hem sponsorluklar devam etsin hem ürünler satsın. Şahsen benim etrafımda kullanıpta inkar eden yok :) A tabi yoldan geçene da bak ilaç kullandım denmez ne gerek var. ilişkinin düzeyine bağlı birazda
konumda kür muhabbeti istemiyorum

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Reel de natural olmadığını iddia ettiğin kişilerler ile hiç konuştun mu? Ben inkar edenine rast gelmedim. Ancak sosyal medyada işler öyle yürümüyor. Bu adamlar taş mı yesin? Sponsorluklardan sebep natural olduklarını söylemek zorundalar ki hem sponsorluklar devam etsin hem ürünler satsın. Şahsen benim etrafımda kullanıp inkar eden yok :) A tabi yoldan geçene da bak ilaç kullandım denmez ne gerek var. ilişkinin düzeyine bağlı birazda
Artık sponsorlukları etkileyen durumlar değil. Videolarında belli şeyler kullanıyoruz diye söyleyen çok büyük vücutcular var yani artık Gainer kullandım böyle oldum kreatin kullandım böyle oldum bcaayı yatmadan önce bileklerime sürdüm omuzlarım ondan böyle durumları yok yani :D

Top Bottom