DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Bu futbolla zor da gs de kötü oynuyorFenerbahçe
Bjk de kötü
Olm süper lig çok kötü la neyini izliyorsunuz
Bu futbolla zor da gs de kötü oynuyorFenerbahçe
hayır bjk şampiyon olmuyor çok anlamam ama averaj eşiltleniyor ikili averaj diye bişey varmış ama şuan eşitmiş kim şampiyon oluyor bende bilmiyorumŞimdi diyelim diğer maçta gs 3 attı aldı bjk 1 attı aldı
Kim şampuan oluyor?
Ikiside degilSen fb li misin ve balikesirli misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ins ikiside yenilir fb alır
Genel averaja bakılıyor, onda da beşiktaş önde 3 gol.hayır bjk şampiyon olmuyor çok anlamam ama averaj eşiltleniyor ikili averaj diye bişey varmış ama şuan eşitmiş kim şampiyon oluyor bende bilmiyorum
Adin niye seyit onbaşıIkiside degil
evt öyleymiş bjk 3 atarsa daha fazla oluyor kusurma bakmayın yanış görmüşümBeşiktaş hala önde averaj olarak, göztepeyi yenersek her türlü şampiyon oluruz, galatasaray 5-6 gol atmazsa tabii.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genel averaja bakılıyor, onda da beşiktaş önde 3 gol.
inşallah harbi çok garip lig gs kötü oynuyo sıkıcı diye 6 haftadır maç izlemiyorum bjkı 3-1 yendiğini görünce bu hafta baktım skor tablosuna puan eşit hafta sonu baya heycanlı bi hafta olucakGalatasaray aldı rez alın
Averajlar eşit oluyor. İkili Averajlarda eşit. Beşiktaş bu sezon daha fazla gol attığı için Beşiktaş şampiyon oluyor.Şimdi diyelim diğer maçta gs 3 attı aldı bjk 1 attı aldı
Kim şampuan oluyor?
OlamazmiAdin niye seyit onbaşı
E hayırlısıAverajlar eşit oluyor. İkili Averajlarda eşit. Beşiktaş bu sezon daha fazla gol attığı için Beşiktaş şampiyon oluyor.
OlabilirOlamazmi