Şu an memnunun monitörden ve güneşte hiç test etmedim monitörü açıkçası,evde karanlık odada kullandığım için parlaklığı kısıyorum sadece.
Titreşim sorunu yaşamadım ama bazen oyunlara girerken monitör ufak bi renk açılıp koyulaşıyor bu olay sadece giriş ekranında oluyor,oyun içinde olmadı yada olduysa da hissetmedim.
SS ile göstermenin sebebi arkada hayalet efekti oluşursa SS ile gösterebilirim düşüncesindeydim.
Şu an en ucuz gördüğüm fiyatı 1479 TL ben bu fiyata almazdım,kendin 1249 TL'ye aldım.
Bunları tercih ederdim yerinde olsam
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
HP X24ih 2W925AA 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
En ucuz Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
En ucuz Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com