Neler Yeni

Çözüldü✓ Samsung 25" Odyssey G4 1Ms 240Hz IPS Hakkında

tanersefa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taner Gürsoy
Bütçe
7000
Ürün bu.
Normalde 27 inç 2k bir monitör almayı düşünüyordum ancak bütçem isteklerimin altında kaldığı için alamıyorum.
Sizce Samsung Odyssey G4 alınır mı?
Işık sızması ve Ghosting var diyorlar kullananlar varsa yanıtlayabilir mi?

Salihayaz

80+ Bronze
Selam Dostum bence Samsung değilde Asus VG249QM1A Modeline bakabilirsin 270 hz ve 1 ms gtg bütçenede uygundur.

tanersefa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taner Gürsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Hocam bende var aynı monitör 1 ayı aşkındır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ölü pixel çıkmadı ghostting yok denecek kadar az ışık sızması sol alt tarafta çok az bişey var rahatsız etmiyor. Aynısını 3 4 gün önce abimde de aldım oda kullanıyor şuan onunkinde de sıkıntı yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

tanersefa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taner Gürsoy
Arkadaşlar biraz geç olacak ama dönüş yapayım yok ghosting, yok ölü pixel falan hiçbir şey yok. Gayet kullanışlı bir monitör, odanız çok aşırı ışık almıyorsa ekran çok fazla parlamıyor, renk canlılığı IPS'e yakışmıyor diyorlardı, öyle bir şey de yok gayet güzel ve canlı bir monitör, tabi ki televizyonlardaki canlılığı yakalayamazsınız veya 20k 30k'lık monitöre göre daha düşüktür ama gayet doyurucu canlılığı 240hz olması başka güzel IPS olması başka güzel renkler canlı, ekran karanlık değil, ghosting yok (az değil baya yok) ghosting zannedilen şey büyük ihtimalle response time diye bir özellik var çoğu monitörde onu faster ya da daha üstü yaparsanız yazıların altında kaydırma esnasında gölge oluşuyor ama fps oyunlarında iş görebiliyor, onu fast düzeyinde tutarsanız o gölgeler de oluşmayacaktır. Kısaca özet geçersek kesinlikle alınır bir monitör.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmethan Önen
Arkadaşlar biraz geç olacak ama dönüş yapayım yok ghosting, yok ölü pixel falan hiçbir şey yok. Gayet kullanışlı bir monitör, odanız çok aşırı ışık almıyorsa ekran çok fazla parlamıyor, renk canlılığı IPS'e yakışmıyor diyorlardı, öyle bir şey de yok gayet güzel ve canlı bir monitör, tabi ki televizyonlardaki canlılığı yakalayamazsınız veya 20k 30k'lık monitöre göre daha düşüktür ama gayet doyurucu canlılığı 240hz olması başka güzel IPS olması başka güzel renkler canlı, ekran karanlık değil, ghosting yok (az değil baya yok) ghosting zannedilen şey büyük ihtimalle response time diye bir özellik var çoğu monitörde onu faster ya da daha üstü yaparsanız yazıların altında kaydırma esnasında gölge oluşuyor ama fps oyunlarında iş görebiliyor, onu fast düzeyinde tutarsanız o gölgeler de oluşmayacaktır. Kısaca özet geçersek kesinlikle alınır bir monitör.
hangi siteden aldin hocam

tanersefa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taner Gürsoy
Site ismi ya da link ekleyemiyorum şu an anlamadım ama konunun ilk mesajında link atmışım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Arslan
Hocam cs2 için bu monitörü alabilirmiyim sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende var aynı monitör 1 ayı aşkındır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ölü pixel çıkmadı ghostting yok denecek kadar az ışık sızması sol alt tarafta çok az bişey var rahatsız etmiyor. Aynısını 3 4 gün önce abimde de aldım oda kullanıyor şuan onunkinde de sıkıntı yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Sizce cs2 gibi rekabetçi oyun için bu monitörü alabilirmiyim?

Top Bottom