Neler Yeni

Samsung 25" Odyssey G4 Alınır mı?

Delatich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
HASAN AYDIN
İyi akşamlar dostlar. Ben bu monitörü almak istiyorum sizce güzel bir ürünmü? Her hangi bir ghostingi, ışık sızması varmıdır bilginiz varsa yardımcı olur musunuz

ConquerorXIV

80+ Gold
ghosting var diyende var yok diyen de o yüzden 1k daha çık aoc ve tuf seçeneği var

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
g3 24'' olanını kullanıyorum. Ghosting harici güzel. Ghostinge 1 2 ay sonra alıştım. Onun dışında iyi bence

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
ghosting var diyende var yok diyen de o yüzden 1k daha çık aoc ve tuf seçeneği var
bende var sıfır ghosting
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi akşamlar dostlar. Ben bu monitörü almak istiyorum sizce güzel bir ürünmü? Her hangi bir ghostingi, ışık sızması varmıdır bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
bu monitörün aynısını kullanıyorum bend sinerjiden aldım sıfır ghostıng renklerı falan cok ıyı onerırım alın bence sıfır sıkıntı

Delatich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
HASAN AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende var sıfır ghosting
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu monitörün aynısını kullanıyorum bend sinerjiden aldım sıfır ghostıng renklerı falan cok ıyı onerırım alın bence sıfır sıkıntı
Sİstem özelliklerin nedir acaba

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
teşekkür ederim inşallah bendede olmaz ghosting
olmaz olmaz hocam zaten sinerji gayet güvenilir bir site fakat bende yanında gelen kablo bozuktu ama zaten kablo çokta pahalı bişe değil

Delatich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
HASAN AYDIN
olmaz olmaz hocam zaten sinerji gayet güvenilir bir site fakat bende yanında gelen kablo bozuktu ama zaten kablo çokta pahalı bişe değil
Hocam merak ettiğim bir şey daha var, HDMI Kablo ile çalışıyor değilmi benim ekran kartının VGA girişi yok çünkü :D

Top Bottom