Mr8ilgin
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,963
Orjinal olan bu fiyata yok hocamNe demek bu fiyata yok kardeşim biraz araştırın şu konuları açmadan önce
![]()
Samsung EP-TA800N 25 W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung EP-TA800N 25 W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung EP-TA800N 25 W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü özelliklerini incele, 240,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
En üstte olan sesatech adlı satıcının yorumlarını kontrol edebilirsiniz orijinal.Orjinal olan bu fiyata yok hocam
çakma la onlarNe demek bu fiyata yok kardeşim biraz araştırın şu konuları açmadan önce
![]()
Samsung EP-TA800N 25 W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung EP-TA800N 25 W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung EP-TA800N 25 W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü özelliklerini incele, 240,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam Amazon (kendi saticisi) , vatan, hepsiburada (kendi satıcısı), teknosa vb yerler hariç hepsi sahte.Ne demek bu fiyata yok kardeşim biraz araştırın şu konuları açmadan önce
![]()
Hocam bilmediğimden soruyorum, ne fark ediyor 9v 2.77A olmaması? Bende eski modeli var TA-800, 9V 2.77A yazıyor üstünde Vatan'dan 1.5 sene önce aldım.9v 2.77a olsa yedek olarak alıcamda değil. Bende a54 aldım amazondan ta800x modelini aradım yok diye en son vatana gittim 800n modelini almaya oda eski diye t2510n modeline 600 verdim geçen hafta
hepsiburada sordum orjinal ürün diye 150tllik önerdi, baktım yorumlara mide bulandırdı tr garantili yazdıgı halde çakma oldugu fotolardan bile belli hepsiburadadaki 400tl altı hepsi çakma.Hocam Amazon (kendi saticisi) , vatan, hepsiburada (kendi satıcısı), teknosa vb yerler hariç hepsi sahte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bilmediğimden soruyorum, ne fark ediyor 9v 2.77A olmaması? Bende eski modeli var TA-800, 9V 2.77A yazıyor üstünde Vatan'dan 1.5 sene önce aldım.
Dostum resmi satıcılar hariç hepsi sahte.En üstte olan sesatech adlı satıcının yorumlarını kontrol edebilirsiniz orijinal.
kablo telefonda car adaptör kutusund ayokkutunun içinden kabloda cıkıyorsa almak istiyorum ama galiba yok dimi ?
ne demek istediğinizi anlamadım. bende kablo var ama bir ucu normal usb o yüzden kablo cıkmıyorsa ayrıca masraf lazımkablo telefonda car adaptör kutusund ayok