SAMSUNG 27" LS27FG602SUXUF ODYSSEY OLED G6 0.03Ms(GTG) 500Hz Alınır mı?

Reaksiyon skoru
73
Alınabilir ancak yanma riski konusu şöyle monitör aniden kendini kapatabilir oyun oynarken belli bir saatin üzerinde atıyorum 6 saat kesintisiz oyun oynadın koruma amaçlı uyku moduna alabilir onun dışında güzel bir monitördür

240 Hz'ni kullanıyorum. OLED giriş seviye en iyi monitör. 500 HZ merak uyandırıcı denemek isterdim.

Alınabilir ancak yanma riski konusu şöyle monitör aniden kendini kapatabilir oyun oynarken belli bir saatin üzerinde atıyorum 6 saat kesintisiz oyun oynadın koruma amaçlı uyku moduna alabilir onun dışında güzel bir monitördür
Günde en fazla 3-4 saat oynarım
Oynayacağım oyunlar çoğunlukla hikaye tabanlı oyunlar arada Valorant gireriz arkadaşlarla bir de film felan izlerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

240 Hz'ni kullanıyorum. OLED giriş seviye en iyi monitör. 500 HZ merak uyandırıcı denemek isterdim.
Memnun musun bir sorun yaşadın mı?

500hz ne ara çıktı :D tadına bakmak isterdim inş 4k 500hz çıkar dicemde ona her oyunu desteklicek ekran kartı nerde :D

Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Tek hoşuma gitmeyen kısmı monitör arkasındaki menü joystiği. Her an kırılacakmış gibi hissettiriyor. Ama görüntü kalitesi akıcılığı gayet güzel.

Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Tek hoşuma gitmeyen kısmı monitör arkasındaki menü joystiği. Her an kırılacakmış gibi hissettiriyor. Ama görüntü kalitesi akıcılığı gayet güzel.
Ne kadardır kullanıyorsun hocam bizde Amazon depodan 360hz olan versiyonunu aldık

Ne kadardır kullanıyorsun hocam bizde Amazon depodan 360hz olan versiyonunu aldık
2 ay aktif olarak kullanıyorum. Hem pc hem ps5. Samsung'un öğrenci indirimi ile aldım. Almadan önce aynı monitörü kullanan arkadaşımdan bilgi almıştım ve pişman olmazsın dedi. Aralarındaki tek farkın Hz haricinde ekranlarının mat ve parlak olduğunu biliyorum.

Bende alacam yarın pişman eder mi? beni valorantta oynuyorum genelde yanar mı bu aktif olarak 12 saat acık kalıyor pc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,009
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri