Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 32" OLED 4K 240 Hz - Eğitim Programı İndirimi - 30239 TL (4 Taksit)

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Dax Saz
Bunlar en yeni nesil panel diye biliyorum. Fiyat aslında benzerlerine oranla normal. Fiyatlar genel olarak Türkiye standartlarına göre yüksek. Alınmaz diye konuşan arkadaşa da bir açıklama yapmak düşer. Bir ürünü kötüleyeceksen de öveceksen de kaynak belirteceksin. Yoksa böyle komik duruma düşersin.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Kenan Çelik
Bu monitörü amazondan 43k'ya alacaktım bir ara. Hatta samsung'un sitesinden 30k'ya alıp iade de ettim. Çok beğendiğim güzel bir model. Ama handikapları da yok değil.
İçerisindeki akıllı tv uygulaması nedeniyle hantal çalışıyor. İlk enerjiyi verdiğinde uzun bir açılış süresi var. Neredeyse windows giriş ekranı gelene kadar görüntü gelmiyor.
Mini displayport girişi kullanıyor ki bu kabloyu bulmak ciddi dert. Bunlar dışında harika bir monitör. Ben hala tekrar alıp almamak konusunda kararsızım. Ama sanırım yeni modelleri bekliycem.

FocSayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Sarı
Bu monitörü amazondan 43k'ya alacaktım bir ara. Hatta samsung'un sitesinden 30k'ya alıp iade de ettim. Çok beğendiğim güzel bir model. Ama handikapları da yok değil.
İçerisindeki akıllı tv uygulaması nedeniyle hantal çalışıyor. İlk enerjiyi verdiğinde uzun bir açılış süresi var. Neredeyse windows giriş ekranı gelene kadar görüntü gelmiyor.
Mini displayport girişi kullanıyor ki bu kabloyu bulmak ciddi dert. Bunlar dışında harika bir monitör. Ben hala tekrar alıp almamak konusunda kararsızım. Ama sanırım yeni modelleri bekliycem.
Normal display port girişi kullanıyor eski g8 ile karıştırıyorsunuz bunu

mcm33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Baris Emre
Samsung G8 miniled kullanıcısıyım. Yükseltmeye değer mi beyler?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal display port girişi kullanıyor eski g8 ile karıştırıyorsunuz bunu
Benim kullandığım g8de normal DP kablosuyla bağlanıyorum

FocSayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Sarı

Bu cihazdan bahsediyorum 34 inç OLED curved modeli, Mini DisplayPort ile bağlanıyor. Ayrıca, bu cihazın yenilenmiş hali de çıktı ve o modelde bu port sorununu çözdüler.

Xef1ONYX

80+

Neo G8'den G8 Oled 32" geçtim beklentiye bağlı aradaki fark çok aşırı degil ikisi de mükemmel monitörler. Eğer butce varsa ki şu an ki fiyatı Türkiye şartlarına gore çok iyi bence değer.
1000071225.jpg

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Fırat divitci
Sadece biraz araştırmayla neden alınmayacağını öğreneceksiniz.
Dostum bir şey söylüyorsan nedenini söyle böyle bir mantık mı var?
Goku010203'ün yorumlarına itibar etmeyin araştırın göreceksiniz.

kalinka35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yarkın Evyapan
Neo G8'den G8 Oled 32" geçtim beklentiye bağlı aradaki fark çok aşırı degil ikisi de mükemmel monitörler. Eğer butce varsa ki şu an ki fiyatı Türkiye şartlarına gore çok iyi bence değer.Alıntıyı görüntüle
Hocam monitör kolunuz marka model nedir acaba? sanırım 32 inchin bağlı olduğunun 1 tanesini sökmüşsünüz yan yana sığmıyor diye. bende de 2li var invision marka sanırım sizin de aynı. yaptığınız çözümü merak ettim de ondan yazdım iyi forumlar

Xef1ONYX

80+
İkisi de mükemmel ama baktığında hangisinin paneli daha iyi hocam?
Bu fiyatta G8 Oled

Hocam monitör kolunuz marka model nedir acaba? sanırım 32 inchin bağlı olduğunun 1 tanesini sökmüşsünüz yan yana sığmıyor diye. bende de 2li var invision marka sanırım sizin de aynı. yaptığınız çözümü merak ettim de ondan yazdım iyi forumlar
Hocam evet invision bir dönem o fiyat düşüklüğü ile aldığım kol. yanyana denemedim ama sığmazdı büyük ihtimal en azından sığsa bil yeterince pivot özelliğini kullanamazdım. Neo G8'i sattım

kalinka35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yarkın Evyapan
Bu fiyatta G8 Oled

Hocam evet invision bir dönem o fiyat düşüklüğü ile aldığım kol. yanyana denemedim ama sığmazdı büyük ihtimal en azından sığsa bil yeterince pivot özelliğini kullanamazdım. Neo G8'i sattım
2side invision o zaman doğru mu hocam

Xef1ONYX

80+

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,059
İsim
mehmet ali oğuz
Bunu nasıl alıyoruz kardeşim. Yeğen üni okuyor ama edu.tr uzantılı mail i yok :)

Top Bottom