Samsung 860 EVO (500 gb) fiyatı hakkında

Reaksiyon skoru
240
Dostlar merhaba; bilgisayar toplama maceramı yarın itibariyle sonlandırıyorum inşallah. Sistemime başlarda 1 TB HDD takarım diye düşünsemde artık bu devirde SSD'ye dönmem gerektiğine karar verdim.
Laptop'umda bulunan 250 GB'lık M2 SSD'mi şimdilik söküp masaüstü bilgisayarıma takamam. Bu yüzden 500 gb sata bir ssd alayım diye düşündüm. Samsung SSD'lerden memnun olduğum için gene bu markadan almayı düşünüyorum.
Sizlere sorum şu anda SSD piyasası hakkında net bir fikrim yok. Linkteki bu ürün 589 TL. Fiyat olarak uygun mudur? İlla samsung alma şu marka ürün daha ucuzdur ve o da iyi performans çıkarır diyorsanız yorumlarda önerebilirsiniz. Teşekkürler.

Gayet iyi bir ürün. SSD'de her zaman deriz Samsung'a parası yeten başka markalara bakmasın diye. Fiyatını hakeden güzel bir ürün. Tavsiye ederim.

arkadaşım 2 sene yakın samsung ssd kullanıyor
sağlığı yüzde 98

Daha iyi performans demek yanlış olur ama uygun fiyat arıyorsanız Kingston A400 öneriyorum.

Bu SSD gayet güzel. Samsung Türkiye'de ki en iyi SSD bence yurt dışına başka markalar. Ayrıca o ürünün 5 yıl garantisi var. :)

Mümkünse Samsung'dan şaşma derim. Evet diğer SSD'lere göre biraz daha pahalı ama değer.
Uzun seneler götürüyor, bir örnek :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,519
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri