Aga be senin yerine üzüldüm :/ Keşke en kalitelisi sana denk gelseymişBakayım.
Sinirlendim. Babama da bu fiyata en kalitelisi bu diye aldırtmıştım.
Aşırı utanıyorum şuan
ya valla aynısı bende oluyor harddisksentinel üzerinden bak bu %99.999999 olsa bile %99 diyor.Birkaç ay önce eski laptopum için ssd arıyordum ve kaliteli olsun diye 500 gb fiyatına 250 gb aldım. Nasıl olursa Samsung kalitesi diye.
Samsung 860 Evo aldım taktım kardeşim kullanıyor PC yi. Bugün içime esti CrystalDiskInfo ile bakayım dedim.
VE SONUÇ!
Alıntıyı görüntüle
Daha 253 saat kullanılmış olmasına rağmen 395 GB yazılmış olmasına rağmen sağlığı %1 düşmüş.
Yazıklar olsun.
D Dostum emin misin? Kullanıcı hatası demekte çok ilgililerdeSamsung gibi ilgili bir firma
Bırakın birkaç terebaytı pc yi kardeşim eba vs için kullandığından uzunca bir süre terebayta ulaşamaz gibi%99'a düştü diye sorunlu olmuyor,
Bundan sonraki süreçte düşüş bu kadar hızlı devam etmeyebilir.
Hele biraz kullanın, birkaç terebayt yazın-silin.
Sağlık düşüşü devam ederse garantiye yollarsınız.
Ki zaten Samsung gibi ilgili bir firma gerekli işlemi yapacaktır.
Bunu bende duydum. Bu yüzden endişeliyim zaten.D Dostum emin misin? Kullanıcı hatası demekte çok ilgililerde
Bugüne kadar Samsung beni hiç üzmedi valla,D Dostum emin misin? Kullanıcı hatası demekte çok ilgililerde
adres ver. silah işi bende. (!)98 olduğu anda direkt Samsung Türkiye ofisini basmaya gidicem
Birkaç ay önce eski laptopum için ssd arıyordum ve kaliteli olsun diye 500 gb fiyatına 250 gb aldım. Nasıl olursa Samsung kalitesi diye.
Samsung 860 Evo aldım taktım kardeşim kullanıyor PC yi. Bugün içime esti CrystalDiskInfo ile bakayım dedim.
VE SONUÇ!
Alıntıyı görüntüle
Daha 253 saat kullanılmış olmasına rağmen 395 GB yazılmış olmasına rağmen sağlığı %1 düşmüş.
Yazıklar olsun.
Daha önce sizle konuşmuştuk değil mi ?Birkaç ay önce eski laptopum için ssd arıyordum ve kaliteli olsun diye 500 gb fiyatına 250 gb aldım. Nasıl olursa Samsung kalitesi diye.
VE SONUÇ!
Alıntıyı görüntüle
Yazıklar olsun.
%99 olması normal sonuçta azcık olsada kullanmışsın %98 e hemen düşüp düşmediği önemliBirkaç ay önce eski laptopum için ssd arıyordum ve kaliteli olsun diye 500 gb fiyatına 250 gb aldım. Nasıl olursa Samsung kalitesi diye.
VE SONUÇ!
Alıntıyı görüntüle
Yazıklar olsun.
O firma garantisine bakmıyor ama siz bilirsiniz.%99'a düştü diye sorunlu olmuyor,
Bundan sonraki süreçte düşüş bu kadar hızlı devam etmeyebilir.
Hele biraz kullanın, birkaç terebayt yazın-silin.
Sağlık düşüşü devam ederse garantiye yollarsınız.
Ki zaten Samsung gibi ilgili bir firma gerekli işlemi yapacaktır.