Neler Yeni

Samsung 870 Evo 1TB SSD sahte mi?

mhmtctn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet
Merhaba, başıma gelen talihsiz olay hakkında fikir almak için buradayım. Geçtiğimiz günlerde samsung 870evo 1tb ssd siparişi verdim. Neyse ssd geldi çok güzel işte taktım, windows direkt olarak ssd'yi gördü. Normalde başta görmez ayarlanması gerekmiyor mu onunla alakalı arada kaldım. Sonra Samsung magician programı üzerinden bakayım dedim nedir ne değildir, hız testi falan derken, ürünün orjinal olmadığını gördüm. Alt ekte de belirteceğim, programı tekrar yükleyip denedim bu arada, hata olabileceğini düşünerek, fakat yine aynı problem ile karşılaştım. Yardımcı olabilir misiniz, iade talebi oluşturdum fakat ödemenin bana yatması tekrar satın almam falan biraz uzayacak gibi görünüyor. Yardımcı olabilir misiniz, fikir almaya ihtiyacım var :/

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    34.2 KB · Hit: 250

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Merhaba, başıma gelen talihsiz olay hakkında fikir almak için buradayım. Geçtiğimiz günlerde samsung 870evo 1tb ssd siparişi verdim. Neyse ssd geldi çok güzel işte taktım, windows direkt olarak ssd'yi gördü. Normalde başta görmez ayarlanması gerekmiyor mu onunla alakalı arada kaldım. Sonra Samsung magician programı üzerinden bakayım dedim nedir ne değildir, hız testi falan derken, ürünün orjinal olmadığını gördüm. Alt ekte de belirteceğim, programı tekrar yükleyip denedim bu arada, hata olabileceğini düşünerek, fakat yine aynı problem ile karşılaştım. Yardımcı olabilir misiniz, iade talebi oluşturdum fakat ödemenin bana yatması tekrar satın almam falan biraz uzayacak gibi görünüyor. Yardımcı olabilir misiniz, fikir almaya ihtiyacım var :/
Program görmedi ise bir sıkıntı vardır bence ayrıca seri numarası kendi seri numaralarıyla uyuşmuyormuş

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?

Hepsiburada'dan KacParaya adlı satıcıdan mı aldın?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
CrystalDiskInfo üzerinden aldığınız ekran görüntüsünü atarmısınız

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

mhmtctn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hayir yks teknoloji adlı satıcıdan aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet yaşıyorum modum düştü de, şarkı söylüyordum

mhmtctn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet
CrystalDiskInfo üzerinden aldığınız ekran görüntüsünü atarmısınız
Söktüm diski, Hepsiburada ile iletişime geçtim, sahte olduğunu düşünüyorum işte iade talep ediyorum diye. Pazartesi günü teslim alacaklar

Çok özür dilerim çözümü olacaksa takıp atayım, yoksa vaktini çalmış olmak istemem

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Söktüm diski, Hepsiburada ile iletişime geçtim, sahte olduğunu düşünüyorum işte iade talep ediyorum diye. Pazartesi günü teslim alacaklar
Hocam takma şansınız varsa takın.
Son 2 günde bu 2.vaka.

Sahte olduğuna tespit edersek mağdur olmalarını engelleriz.

mhmtctn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet
Son 2 günde bu 2.vaka.

Attığım ekran görüntüsünde orijinal olmadığını düşünüyorum zaten ama biraz bekleteyim sizi atacağım hocam

Screenshot_2.png

Son 2 günde bu 2.vaka.

attım bildirim olarak gelmezse diye buradan yazıyorum başka bişey istiyorsanız atabilirim şuanda

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Attığım ekran görüntüsünde orijinal olmadığını düşünüyorum zaten ama biraz bekleteyim sizi atacağım hocam

Alıntıyı görüntüle
Buradan belli olmuyor büyük ihtimalle üstünde oynanmış. Bazı veriler değiştirilmemiş silme sayısına bakılırsa daha önce bir kaç defa da işlem yapılmış.

20 defa bilgisayarı aç kapa yapmış olamazsınız herhalde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,095
Üyeler
166,150
Son üye
Bartu16
Top Bottom