Güzel ssdMerhabalar bu ssd oyun için alınır mı? soruyorum çünkü aldım umarım yanılmamışımdır
tabii ki alınır'aynı ürünü kallanıyorum aşırı memnunum. burda dikkat etmeniz gereken satıcının kim olduğu çünkü samsung ssdler en az 5 yıl garantili.Merhabalar bu ssd oyun için alınır mı? soruyorum çünkü aldım umarım yanılmamışımdır
Vatan computer dan aldım hocamtabii ki alınır'aynı ürünü kallanıyorum aşırı memnunum. burda dikkat etmeniz gereken satıcının kim olduğu çünkü samsung ssdler en az 5 yıl garantili.
Aldım hocam o kadar pahalı değil piyasa fiyatından eşdeğerhangi fiyata buldunuz fiyat yüksekse daha f/p ürünler bulunur
Oyun için götürsün yeterhangi fiyata buldunuz fiyat yüksekse daha f/p ürünler bulunur
O zaman fazla fazla yeter şimdiden hayırlı olsunAldım hocam o kadar pahalı değil piyasa fiyatından eşdeğer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun için götürsün yeter
Merhabalar aynı ürünü amazon almanyadan ağustos ayında aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Samsung un ssdleri biraz tuzlu olsa da güven veriyor ben doğru seçimi yapmışsınız.Merhabalar bu ssd oyun için alınır mı? soruyorum çünkü aldım umarım yanılmamışımdır