Neler Yeni

Samsung 980 pro 1 TB SSD için soğutucu almaya gerek var mı?

theumtkyd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Umut
Evet Samsung 980 pro 1 TB SSD alacağım.Yanınds ekstradan SSD soğutucu parça almama gerek var mı? Varsa öneri yapar mısınız? Link vermeye üşendim kusura bakmayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
gerek yok tamamen fantezi ssd soğutucu falan

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
istersen alabilirsin tabi ama ilk önce sorun yaratıyormu diye bakmanı tavsiye ederim

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Ramazan

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Evet Samsung 980 pro 1 TB SSD alacağım.Yanınds ekstradan SSD soğutucu parça almama gerek var mı? Varsa öneri yapar mısınız? Link vermeye üşendim kusura bakmayın.
Üstündeki etiketler soğutmaya yardımcı oluyor zaten. Kasa da iyi hava alıyorsa ısınma konusunda herhangi bir problem olmaz.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
gerek yok bence

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Ben Amerika'dan aktif fanlı kule tipi bir M2 soğutucu getirmiştim. Zamanın parasıyla 45 dolar bayıldım. Pişman değilim açıkçası. 45 derecelerde çalışan M2 SSD 25 dereceye düşmüştü. Tabi SSDnin modeline göre değişir gerek olup olmadığı ama o zamanki mevcut kasanın üstünden 4/5 tane daha kasa al/sat yaptım M2 soğutucu hariç. Onu kendime saklıyorum.
Hatta dandik bir M2 ssd'ye takmıştım bir dönem. M2 SSD o kadar soğuduki zaman zaman boot etmiyordu. En azından ben çok soğumasına bağladım, çünkü hiçbir arıza yoktu M2 ssd'de. Belki de gerçekten dandik olduğu için boot etmediği oluyordu.

theumtkyd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Umut
Üstündeki etiketler soğutmaya yardımcı oluyor zaten. Kasa da iyi hava alıyorsa ısınma konusunda herhangi bir problem olmaz.
Kasa phanteks p500a drgb hocam önde üç fan var ben de sonradan arkaya egzoz fanı alacağım sizce problem olur mu?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Kasa phanteks p500a drgb hocam önde üç fan var ben de sonradan arkaya egzoz fanı alacağım sizce problem olur mu?
Olmaz hocam kasa zaten epey iyi hava sirkülasyonuna sahip bir kasaya benziyor.

Top Bottom