gen3 de hangi modeli?ben olsam samsung tercih ederdim.
pro olmayan modeli alabilirsin.gen3 de hangi modeli?
bunu aliyim mi? akakçede 1677 tl ile en düşük satıcı amazon gösteriyo tıklıyorum 1776+71 tl kargo ücreti çıkıyor toplam 1847 tl yemi gelmiş oluyor? ona göre başka satıcıdan alayım daha hızlı gelmesi için satıcı amazon germany çünküpro olmayan modeli alabilirsin.
bunu aliyim mi? akakçede 1677 TL ile en düşük satıcı amazon gösteriyo tıklıyorum 1776+71 TL kargo ücreti çıkıyor toplam 1847 TL yemi gelmiş oluyor? ona göre başka satıcıdan alayım daha hızlı gelmesi için satıcı amazon germany çünkü
aynen bende tam burayı attımevet 1847tl ye geliyor satın alırken ödediğinden başka bir ücret ödemiyorsun.
Burdan da alabilirsin.
Samsung 980 MZ-V8V1T0BW 1TB 3500-3000MB/s M.2 SSD Sabit Disk | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
Samsung 980 MZ-V8V1T0BW 1TB 3500-3000MB/s M.2 SSD Sabit Disk - 2 Yıl Garantili Sıfır Ürünwww.garajonline.com.tr
evet 1847tl ye geliyor satın alırken ödediğinden başka bir ücret ödemiyorsun.
Burdan da alabilirsin.
Samsung 980 MZ-V8V1T0BW 1TB 3500-3000MB/s M.2 SSD Sabit Disk | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
Samsung 980 MZ-V8V1T0BW 1TB 3500-3000MB/s M.2 SSD Sabit Disk - 2 Yıl Garantili Sıfır Ürünwww.garajonline.com.tr
gamegaraj piyasada baya aktif bir firma biraz araştırma yap içine sinerse alırsın yoksa amazondan da alabilirsin yurtdışı diye kafanda bir soru işareti oluşmasın.en ucuz garaj online sitesinde 1779 site güvenilir mi?Samsung 980 MZ-V8V1T0BW 1TB 3500-3000MB/s M.2 SSD Sabit Disk | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen bende tam burayı attım
anakartıma uyumlu dimi ? sistem vok friday 2ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
burdan alırım amazon germany teslimat süresi geç hem daha fazlagamegaraj piyasada baya aktif bir firma biraz araştırma yap içine sinerse alırsın yoksa amazondan da alabilirsin yurtdışı diye kafanda bir soru işareti oluşmasın.
sistemine de uyar bir sıkıntı yaşamazsın.
hocam bundada dram yokmuşgamegaraj piyasada baya aktif bir firma biraz araştırma yap içine sinerse alırsın yoksa amazondan da alabilirsin yurtdışı diye kafanda bir soru işareti oluşmasın.
sistemine de uyar bir sıkıntı yaşamazsın.
burdan alırım amazon germany teslimat süresi geç hem daha fazla
hocam bundada dram yokmuş
evet ona baktım pahalıymışHocam 970 Evo plus da alabilirsiniz ama pahalıya geliyor o da
evet ona baktım pahalıymış