Neler Yeni

🔥İndirim Samsung A06 6.099 TL

Samsung şu telefonlara adam akıllı temiz ui yapmamakta niye ısrarcı anlamıyorum bloated geliyor işletim sistemi zaten güçsüz telefon iyice batırıyor optimizasyonu

Samsung şu telefonlara adam akıllı temiz ui yapmamakta niye ısrarcı anlamıyorum bloated geliyor işletim sistemi zaten güçsüz telefon iyice batırıyor optimizasyonu
Samsung giriş segment telefonlarda OneUİ Core kullanıyor. Normal OneUİ'a göre çok daha hafif.

İşlemcisi fiyatına göre iyi ama girişten iyi orta segmentten kötü oyun kısmında üzer alacaklar ona göre alsın sonra pişman olmasın.

gidin kaçak redmi alın daha çok iş görür gibi aşırı giriş seviye cihaz

Yurtdışı Redmi Note serisi Tecno Camonlar bu cihazlardan kat be kat daha iyidir. Anne baba cihazı diyorsunuz ilk güncelleme de kasılma ve donmalar ile hayırsız evlat olursunuz. 😂

Oyun falan oynamıyorlar sadece konuşma facebook instagram vs. Yine de alınmaz mı

Çoğu kişi çöp telefon falan demiş ancak giriş segment telefonların çok geliştiğini hatırlatmak lazım. Babama 3 yıl önce Samsung A06 ile benzer güçte olan Realme 9i'i almıştık şu anki performansı ile ilk günkü performansı arasında pek fark yok gibi. Samsung A04'den Samsung A05'e işlemci olarak büyük sıçrama yaşandı aynı şekilde Samsung A14'den Samsung A15'e. A05 veya A15 öncesinde ki cihazlara bakıp A0 A1 serisi çöp demeyin.

1000004720.jpg

1000004719.jpg

Çoğu kişi çöp telefon falan demiş ancak giriş segment telefonların çok geliştiğini hatırlatmak lazım. Babama 3 yıl önce Samsung A06 ile benzer güçte olan Realme 9i'i almıştık şu anki performansı ile ilk günkü performansı arasında pek fark yok gibi. Samsung A04'den Samsung A05'e işlemci olarak büyük sıçrama yaşandı aynı şekilde Samsung A14'den Samsung A15'e. A05 veya A15 öncesinde ki cihazlara bakıp A0 A1 serisi çöp demeyin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Evet bir tık ilerleme kaydettiler eskiden Helio G25, Helio G35,Helio P35 falan koyuyorlardı şimdi Helio G85,80,91 falan koyuyorlar bu yönden iyi.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
a14'ün 5g sürümü çok iyiydi ama o da trde yoktu zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,280
Üyeler
173,161
Son üye
thugg