Neler Yeni

Samsung A25 aşırı kasıyor

NightWish2434

80+ Silver
Telefon henüz sıfır ve 120 hz olduğu için tercih ettim. Oyunda (lol) 40~50 fps veriyor onu geçtim instadan spotifya geçerken bile kasıyor yeni model bi telefon nasıl bu kadar kötü bir işlemciye sahip olabilir? Isınmasa neyse dicem ısınıyor telefon. Performans modu falan var mıdır yada nasıl çözerim bu sorunu

Zexius

80+ Bronze
Telefon henüz sıfır ve 120 hz olduğu için tercih ettim. Oyunda (lol) 40~50 fps veriyor onu geçtim instadan spotifya geçerken bile kasıyor yeni model bi telefon nasıl bu kadar kötü bir işlemciye sahip olabilir? Isınmasa neyse dicem ısınıyor telefon. Performans modu falan var mıdır yada nasıl çözerim bu sorunu
Valla reis bende almıştım A25 gerçekten dediğiniz gibi ısınıyor yeni aldıysanız iade edin çok önerdiler a25 alın diye aldım bende de aynı şekilde kasma iade sorunları vardı zor güç bela beğenmedim diyerek cayma hakkımı kullanarak iade ettim 14 günlük cayma hakkınız varsa iade etmenizi tavsiye ederim.

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
samsungun kendi işlemcilerinin geneli çok ısınıyor buda kasmaya yol açıyor, samsunglarda performans modu var diye biliyorum ama telefonun daha çok ısınmasına yol açabilir bence

Zexius

80+ Bronze
Zamanında farketmeden a23 cihaz almıştım snapdragon işlemcili telefon ne yaparsan yap buz gibiydi snapdragon işlemcilerden şaşmamak lazım.

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla reis bende almıştım A25 gerçekten dediğiniz gibi ısınıyor yeni aldıysanız iade edin çok önerdiler a25 alın diye aldım bende de aynı şekilde kasma iade sorunları vardı zor güç bela beğenmedim diyerek cayma hakkımı kullanarak iade ettim 14 günlük cayma hakkınız varsa iade etmenizi tavsiye ederim.
samsungun kendi işlemcilerinin geneli çok ısınıyor buda kasmaya yol açıyor, samsunglarda performans modu var diye biliyorum ama telefonun daha çok ısınmasına yol açabilir bence
Zamanında farketmeden a23 cihaz almıştım snapdragon işlemcili telefon ne yaparsan yap buz gibiydi snapdragon işlemcilerden şaşmamak lazım.
1000023720.jpg

Eski telefonum sağdaki. Kesinlikle işlemcisi daha iyi. Ne bu kadar ısınır ne de bu kadar kasardi. 60hz ise 60fps verirdi. Samsungda bir tecrübem yoktu acı bi tecrübe oldu.

ConquerorXIV

80+ Gold
o telefonu kaldır çöpe at exynos işlemcili samsung mu alınır

al burdan 6taksit peşine a52s miss gibi cihaz

ya da çok daha iyisi s20 fe

Son düzenleme:

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o telefonu kaldır çöpe at exynos işlemcili samsung mu alınır

al burdan 6taksit peşine a52s miss gibi cihaz

ya da çok daha iyisi s20 fe
Gerçekten okadar kötü müdür uğraşmak istemiyorum

ConquerorXIV

80+ Gold
Gerçekten okadar kötü müdür uğraşmak istemiyorum
kötü tabi sor bakalım kullanan var mı kimse tercih etmiyor bırak oyun oynamayı günlük telefon olarak bile ben tercih etmem aldığım tüm cihazlar snapdragon

Top Bottom