2-3K uzerine ekleyip A55 alirdim. Uzerine ekleyemiyorsan kesinlikle alinir bende A55 kullaniyorumbu telefonu almak istiyorum ama kamera gibi etmenlerde iyi olsun istiyorum bu telefon alınır mı?ı veya bu fiyat bandındaki hangi telefon bundan daha iyi
bu fiyat bandı önere biliceğin başka telefon varmı kamera olarak2-3K uzerine ekleyip A55 alirdim. Uzerine ekleyemiyorsan kesinlikle alinir bende A55 kullaniyorum
benim bildiğim nothing phone 1 var. hem kamera hemde premium hissiyat için çok iyi bir cihaz.bu fiyat bandı önere biliceğin başka telefon varmı kamera olarak
Sadece kamera icin istiyorsan S21fe var ama onu asla tavsiye etmem. Honor 200 var oda arayuz olarak ben pek sevmiyorum birde kivrimli ekran ekran koruyucu bulmakta sorun yasarsin. Nothing phone 1 eskidi 2a fena degil arayuzude hos islemcide iyi ama yinede A55 alirdim. Sadece oyun oynucaksan x6 pro alinir ama kamerasi seni uzerbu fiyat bandı önere biliceğin başka telefon varmı kamera olarak
SaolSadece kamera icin istiyorsan S21fe var ama onu asla tavsiye etmem. Honor 200 var oda arayuz olarak ben pek sevmiyorum birde kivrimli ekran ekran koruyucu bulmakta sorun yasarsin. Nothing phone 1 eskidi 2a fena degil arayuzude hos islemcide iyi ama yinede A55 alirdim. Sadece oyun oynucaksan x6 pro alinir ama kamerasi seni uzer
bu telefonu almak istiyorum ama kamera gibi etmenlerde iyi olsun istiyorum bu telefon alınır mı?ı veya bu fiyat bandındaki hangi telefon bundan daha iyi
Ya bu telefonda inceledim ama çok fark yok gibi duruyor yani ne yapsam cok kafam karışık🔥İndirim - Honor 200 8/256 17.998 TL 🔥🔥🔥
Çok iyi fiyat. Bu fiyat bandında Samsung A55 almaktan çok daha mantıklı. https://www.hepsiburada.com/honor-200-256-gb-8-gb-ram-honor-turkiye-garantili-beyaz-p-HBCV0000768FSQforum.donanimarsivi.com
Yakın fiyatlarda olduğu için Samsung A35 ile değil Samsung A55 ile karşılaştıracağım.Ya bu telefonda inceledim ama çok fark yok gibi duruyor yani ne yapsam cok kafam karışık
Saol vakit ayırdığın içinYakın fiyatlarda olduğu için Samsung A35 ile değil Samsung A55 ile karşılaştıracağım.
Ekran tarafında Samsung A55 paneli güzel ama Honor 200'de bu fiyat bandındaki bir telefonda olabilecek en iyi ekran kullanılmış. Kamera tarafına gelirsek Honor 200'ün Telephoto kamerası var. Ve ana kamerası daha iyi. İşlemci tarafına gelirsek CPU tarafında çok yakınlar ama GPU tarafında Honor 200'ün işlemcisi Snapdragon 7 Gen 3 Samsung A55'in işlemcisi Exynos 1480'e %50 gibi büyük bir fark atıyor.