Samsung A36 mı A55 mi Yoksa S21 FE mi?

Bence s21 fe

4k 60 FPS seçeneği, stabilitesi daha düşük ancak daha yüksek güç, daha ince çerçeveler gerekiyorsa S21 FE. Daha iyi pil ömrü, günlük kullanımda ideal sıcaklık değerleri, yeterli güç makul görünüyorsa A55 alınabilir. S21 FE'nin işlemcisinden ötürü sıcaklık ve pil ömrü konularında eksisi bulunuyor diğerlerine nazaran, kullanıcı yorumları daha iyi fikir verir.

Aynı bütçede A36 tercih ettim. Samsung bu model için 6 yıl Android ve güvenlik güncellemesi sözü verdi. Ben de telefonu alıp bozulana kadar kullanan bir kişi olduğum için mümkün olduğunca uzun süre kullanabileceğim bir telefon almak istedim. Bundan önceki telefonum Redmi Note 7'yi 6 sene kullandım. A36'nın işlemcisi Snapdragon 6 Gen 3, batarya anlamında verimli diyebileceğimiz bir işlemci. Kısacası güvenli limanı tercih ettim diyebiliriz. Ancak donanım isteniyorsa elbette S21 FE 2. nesil hem A36 hem de A55'den daha iyi bir telefon.

Aynı bütçede A36 tercih ettim. Samsung bu model için 6 yıl Android ve güvenlik güncellemesi sözü verdi. Ben de telefonu alıp bozulana kadar kullanan bir kişi olduğum için mümkün olduğunca uzun süre kullanabileceğim bir telefon almak istedim. Bundan önceki telefonum Redmi Note 7'yi 6 sene kullandım. A36'nın işlemcisi Snapdragon 6 Gen 3, batarya anlamında verimli diyebileceğimiz bir işlemci. Kısacası güvenli limanı tercih ettim diyebiliriz. Ancak donanım isteniyorsa elbette S21 FE 2. nesil hem A36 hem de A55'den daha iyi bir telefon.
dediğim gibi oyun oynamıyorum. En güncel android sürümüde önemli değil fakat s21 fe 3-4 yıl götürürmü bilmiyorum, güvenlik güncellemesi falan

dediğim gibi oyun oynamıyorum. En güncel android sürümüde önemli değil fakat s21 fe 3-4 yıl götürürmü bilmiyorum, güvenlik güncellemesi falan

Ben de bir üst mesajdaki yöntem ile almıştım ancak kampanya bitmiştir diye düşünüyordum. Hala devam ediyorsa benim gibi 128 GB'lık modeli 13.386 TL'ye alabilirsin. Bu durumda S21 FE 2. nesile (Anlık 15.400 TL) ve A55'e (Anlık 16.450 TL) göre 2000-3000 TL daha az para harcamış olursun.

Ayrıca konudan bağımsız olarak kutudan şarj adaptörü ve kılıf çıkmadığı için şu ürünleri tavsiye edebilirim. Ben de bunları aldım.

Kuponla birlikte 450 TL. A36'nın kutusundan kablo çıkıyor ancak ben yine de bunu aldım, kutusundaki kabloyu hiç açmadım.

Kırılmaz camla birlikte güzel fiyat olduğunu düşünüyorum. Gidip bir telefoncudan alsan 300-400 TL'ye kitlerler herhalde :D

kısa vadede s21fe çok mutlu eder ama uzun kullanımda a36

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,246
Üyeler
174,844
Son üye
metehanmaze
Geri