Neler Yeni

Samsung A53 orijinal şarj aleti nereden alabilirim ?

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Bunuda alırım ama Samsung marka almam daha doğru olmaz mı ?
yok onlar çabuk bozuluyor huawei gayet sağlam ve stabil yapmış samsung çöp bildiğin malzeme kalitesi rezalet şarj aletleri çok cabuk bozuluyor sakın paranı boşa harcama en iyi ben bilirim bana sor sen çöptür samsung şarj aletleri bir kaç model hariç fiyatlarıda yüksek o paralar o kıytırık ürünlere verilmez kesinlikle alma

Hasan344

80+ Gold
bunu al boş ver samsung çöpünü senelerdir bundan kullanıyorum sıfır alacaksan bunu al kesinlikle.
sadece kablo bozuldu phlips 3a kablo aldım. her telefonu şarj ediyor kablo olduğu sürece iphone falanda şarj edebilirsin. ürün gelince orjinallik kontrolu yap mutlaka
bu 18w yalnız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben mcdodo aldım iyi midir? 33w led göstergeli bişey

ben mcdodo aldım iyi midir? 33w led göstergeli bişey
iyidir.

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
bu 18w yalnız.

iyidir.
25W olması lazım ya. Bide 2 tarafıda type-c girişli oluyor ama ben 2 tarafıda typ-c istemiyorum. Bir tarafaı usb girişli olsa bnm için daha iyi.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
bu 18w yalnız.

iyidir.
18w yeterlidir biraz daha yavaş şarj der ama adam akıllı şarj der sorun olmaz stabil şarj aleti bu baya sağlam. 44w olanıda vardı sanırım supercharge olarak geçiyordu daha pahalı kalitesini test etmedim. ama bunu öneririm şarj etm süreside güzel
22.5w olanı var piyasada orjinal bulursan alabilirsin

BabaVoss7

80+ Silver

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
bu orjinal kral göm direkt bende aldım kodundan sordurdum samsung stesinde orjinal. Kendi adaptöründe süperşarj oluyo gerisinde yapamadım o işi
A101 den orojinal aşrj aleti almak saçma gelyor bana :D Emin misiniz . Alacam yarın çünkü.

Bu arada sadece kablo alsamda olur adaptör var çünkü kablo kesildi sadece. Şimdi geldi aklıma .
Bu orijinal mi ? Alayım mı ?

Son düzenleme:

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Batu
tabi ki mcdodo çok iyi bende kullanıyorum
ben aldımda sadece 1 telefon varken hızlı sarj yapıyo bi sorunmu var yoksa normalmi

4 tane takabiliyom tel 2 tane oluncada yapmıyo hızlı sarj

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes
ben aldımda sadece 1 telefon varken hızlı sarj yapıyo bi sorunmu var yoksa normalmi

4 tane takabiliyom tel 2 tane oluncada yapmıyo hızlı sarj
akım düşüyo gayet normal 4 çıkışı aynı anda kullanırsan düşer tabi ki

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
hepsiburada linkini veren yerden alabilirsin şarj aleti sağlam yerlerden alınır orjinal alınır onu alma şunu al vs diyenlere bakma sonra bataryan zarar görünce onlarmı verecek parası üretici ne kullan dediyse onu kullanırsın batarya işi şakaya gelmez

Top Bottom