Hasdur Bakiye
80+ Bronze
bende önermem eskidi artık22-24 bin TL civarı iPhone 11 de düşünüyordum ama forumdaki arkadaslar onermedi o yüzden bu 2 telefonu yazdım
bende önermem eskidi artık22-24 bin TL civarı iPhone 11 de düşünüyordum ama forumdaki arkadaslar onermedi o yüzden bu 2 telefonu yazdım
kesinlikle s21 fe önerebilirim22-24 bin TL civarı iPhone 11 de düşünüyordum ama forumdaki arkadaslar onermedi o yüzden bu 2 telefonu yazdım
canı sağolsun hocam müsait oldugunda bakar umarım konu hakkinda bilgili birisi mimüsait değildir
çıkalı zaten 4 yıl oluyor 4-5 yil kullansam 9 yıllık telefon oluyor alıp bir kac yıl kullanip satsam mi acaba diye düşünmüştümbende önermem eskidi artık
bir bakayım hocam telefonlaraRealme GT 2 Pro
Samsung Galaxy S21 FE 5G
Olur Mu ?
oneriniz için sagolun hocam bir bakayım onerdiginiz telefona
tabii ki bakın ama şiddetle tavsiye ettiğimi de bilin. 16 bine bu telefon bedavabir bakayım hocam telefonlara
Mesaj otomatik birleştirildi:
oneriniz için sagolun hocam bir bakayım onerdiginiz telefona
A54 kullanıyorum 1 haftadır bende 2si arasında kalmıştım a54 aldım baya memnunun öneririmSamsungun tasarimini beğeniyorum hoşuma gidiyor Honor 90 ın arka kamerası yüzünden tasarımı fazla hoşuma gitmiyor.
Genellikle sosyal medya da takılıyorum oyun oynarken de efootball 2023 falan oynarım kamerası önemli 4-5 yıl boyunca kullanabileceğim uzun omurlu telefon istiyorum. Sizce hangisini almalıyım öneriniz var mı ?
telefon önerilerinde kendisini görüyorum geneldecanı sağolsun hocam müsait oldugunda bakar umarım konu hakkinda bilgili birisi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
çıkalı zaten 4 yıl oluyor 4-5 yil kullansam 9 yıllık telefon oluyor alıp bir kac yıl kullanip satsam mi acaba diye düşünmüştüm
Evet hocam dediğiniz gibi bu fiyata bedava özellikleri vs ile ama tasarımı hoşuma gitmeditabii ki bakın ama şiddetle tavsiye ettiğimi de bilin. 16 bine bu telefon bedava
Kamerası nasıl hocam fotoğraf çekme deneyiminiz oldu mu? Memnun musunuz kamerasındanA54 kullanıyorum 1 haftadır bende 2si arasında kalmıştım a54 aldım baya memnunun öneririm
evet hocam a34 e bakmıştım a54 ile aynı tasarıma sahipler ama honorun o ekranının mükemmelliğini gördükçe honor alasim da geliyor arka tarafta da samsung daha iyi honorun işlemcisi mi daha iyi a54 ün işlemcisi mı daha iyi bir bilginiz var mı?A34 5G bakabilirsiniz daha alali 6 gün oldu performansı çok iyi tasarimida gayet güzel kamersıda çok güzel çekiyor.
A54 islemcisi iyi değil honor 90 islemcisi en iyisi aralarında a34'ünde iyi işlemcisi varevet hocam a34 e bakmıştım a54 ile aynı tasarıma sahipler ama honorun o ekranının mükemmelliğini gördükçe honor alasim da geliyor arka tarafta da samsung daha iyi honorun işlemcisi mi daha iyi a54 ün işlemcisi mı daha iyi bir bilginiz var mı?