Samsung A56 alınır mı?

blueaimm

80+
Reaksiyon skoru
43
Öğrenciyim babamı bu telefon için zor ikna ettim oyun oynamıyorum telefonda tiktok,instgram,WhatsApp,YouTube vb. yerlerde vakit geçiyorum sizce alınır mı bu arada bütçeyi arttırmam imkansız arttırabilsem hiç sormadan S24FE alıp geçerim

Eski değil nesli geri desek daha doğru a56 ile aynı anda çıktı

1 ay öncesinde aldık, merak ettiğiniz sorular varsa alabilirim. Telefon hakkında genel olarak bir yorum yapacak olursam kötü bir cihaz değil. Gündelik işlerinizi rahatca görürsünüz. Ama o paralara Honor 400ü bir arastirin derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi telefonda benim için güncelleme alması önemli.
Güncellemeye o kadar takılma hocam, her yeni güncellemede telefonun bir özelliği eskiyor.

Şimdi telefonda benim için güncelleme alması önemli.
a36 ile a56 aynı senenin telefonu aynı sayıda güncelleme alacak

a56 bi üst modeli işlemcisi kamerası falan biraz daha iyidir

a36 da üzmez ama

a36 ile a56 aynı senenin telefonu aynı sayıda güncelleme alacak

a56 bi üst modeli işlemcisi kamerası falan biraz daha iyidir

a36 da üzmez ama
az önce baktım A36 ile A56 nin özellikleri nerdeyse aynı işlemci ve kamera haricinde ama kamerada kullanan birisi olduğum için soru işareti bırakıyor.

A36 16999 TL ye satılıyor medimarktta stokları varmıdır bilmiyorum tek bir avmden bakıp alıcam babam internet üzerinden maalesef almıyor hocam şimdi ben A36 veya A56 alsam üzermi
nasıl kullandığına bağlı

ben bölünmüş ekranlar falan kullandığım için zamanında a32 kullanıyodum yetmiyodu s23e geçtim

nasıl kullandığına bağlı
Hocam kullanım olarak ben telefonda oyun oynamıyorum biriyle konuşmak için sosyal medyada takılmak için öyle telefonu çok düşüren biriside değilim bazen arabanın fotograflarını videolarını çekiyorum telefonu öyle çok zorlamıyorum

Hocam kullanım olarak ben telefonda oyun oynamıyorum biriyle konuşmak için sosyal medyada takılmak için öyle telefonu çok düşüren biriside değilim bazen arabanın fotograflarını videolarını çekiyorum telefonu öyle çok zorlamıyorum
oyun oynamıyosan al kamerası fiyatına göre idare eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri