Cheazy
80+
Dahası
ergonomi, özellik, günlük kullanım, kasma donmama, fp açısından hangisi iyi? Fotoğrafı iyi çeksin, uzun yıllar götürsün yeter.
Eğer ekran büyüklüğü aşırı önemli değilse S23 ile kameraları neredeyse aynı mp. Hatta ikiside 50mp. İşlemcide s23 8 gen serisini kullanıyor burda amiral gemisi demek resmen. Bende 2017 amiral gemisi var hala kasmıyor. Ve bu 8 gen 1 2 yeni olduğu için seni rahat 5 yıl, düzgün temiz virüssüz kullanımda 10 yıl götürürergonomi, özellik, günlük kullanım, kasma donmama, fp açısından hangisi iyi? Fotoğrafı iyi çeksin, uzun yıllar götürsün yeter.
Anneme alacağım. En sevmediğim şey şu an değil diyenler ama bende o kafadanım. Yazın çalışıp alacağım. Bir ara honorun 16-17 binlik cihazları vardı aklımda ama aksesuar muhabbetine şu an çok sıkıntılı x markalar. Samsung istediğin şekilde kılıfı cartı curtunu bulabiliyorsun.S23 daha iyi olur ancak bunların yerine daha iyi fiyatlı ve performansı yine memnun edecek olan S24 FE de tercih edilebilir.
Diğer arkadaşa da dediğim gibi anneme alacağım. Evde küçük çocuk yok. Kardeşimde 11 bende 13 var. Telefonda oyun falan da oynanmayacak. Arama, wp, insta vs sosyal medya uygulamalarını kullancak. Fotoğraf çekmeyi de seviyor. Hangisinin kamera özelliği daha iyiyse onu alayım diyorum. A56 yı kamera da çok gömmüşler yorumlarda.Eğer ekran büyüklüğü aşırı önemli değilse S23 ile kameraları neredeyse aynı mp. Hatta ikiside 50mp. İşlemcide s23 8 gen serisini kullanıyor burda amiral gemisi demek resmen. Bende 2017 amiral gemisi var hala kasmıyor. Ve bu 8 gen 1 2 yeni olduğu için seni rahat 5 yıl, düzgün temiz virüssüz kullanımda 10 yıl götürür
A56 ve s23 arasından seçeceksek s23 almanı öneririm. Ek olarak s24FE de bakabilirsin.ergonomi, özellik, günlük kullanım, kasma donmama, fp açısından hangisi iyi? Fotoğrafı iyi çeksin, uzun yıllar götürsün yeter.
Honor da alınabilir ancak bütçe varken de altta kalan bir model olur tabii.Anneme alacağım. En sevmediğim şey şu an değil diyenler ama bende o kafadanım. Yazın çalışıp alacağım. Bir ara honorun 16-17 binlik cihazları vardı aklımda ama aksesuar muhabbetine şu an çok sıkıntılı x markalar. Samsung istediğin şekilde kılıfı cartı curtunu bulabiliyorsun.
S24 arkası plastik dedi arkadaşım. Şu an 13 kullanıyorum, memnunum. S23 de 13 gibi hafif, arkası cam ve küçük. 29700 e gördüydüm bugün teknosada da internette bulamıyom hiç 32 altına kalktı galiba.
A56 da kamera tasarımı, arkası, bilmem kaç w oluşu ve yanlar ıaliminyum olması cezbettirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer arkadaşa da dediğim gibi anneme alacağım. Evde küçük çocuk yok. Kardeşimde 11 bende 13 var. Telefonda oyun falan da oynanmayacak. Arama, wp, insta vs sosyal medya uygulamalarını kullancak. Fotoğraf çekmeyi de seviyor. Hangisinin kamera özelliği daha iyiyse onu alayım diyorum. A56 yı kamera da çok gömmüşler yorumlarda.
13 kullanıyorum dediğim gibi. Sakın tamam kanka en zengin sensin diye demeyin. Karşılaştırma, örnek alarak dedim. A55 vardı arkadaşta takoz gibi telefon aşırı ağır. Oraya buraya da kolay kolay girmiyor. S23 biraz daha minnak. Atom karınca hem de zamanında 13 le 23 arasında kadım apple fan boylugy agır bastı. 2yıldır da isteyip 3 ay calısınca dedim apple bas.Honor da alınabilir ancak bütçe varken de altta kalan bir model olur tabii.
S24'ün arkasının plastik olması garipmiş, düşününce bile amiral gemisi bir cihazdan bahsediyoruz ve arka tarafı cam, kenarları alüminyum olan bir cihaz. Pil ömrü konusunda geride ama, bu sebepten ötürü tatsızlık oluşturabilir. S24 FE bu yönden avantajlı.
A56 yazdığınız gibi daha çok tasarım yönünden cezbedici ancak içi öyle değil.
Hocam güncel olarak iphone 15 pro kullanıyorum öncesinde sıra olarak s24 ,s22 ,s21 kullandım samsung olarak tavsiyem samsung da S serisi ve Note serisi hariç telefon almamanız ben olsam FE de almam ama fiyattan dolayı çok cazip ürünler S serisi performans ve hissiyat olarak çok üst telefonlar ve ek olarak S24 serisinin arkası plastik değil cam iphone 15 proyla karşılaştırınca kayda değer bir fark göremedim ben (performans olarak) A56 mı S23 mü sorusuna S23 bütçe var ise S24 almalısın diyorum13 kullanıyorum dediğim gibi. Sakın tamam kanka en zengin sensin diye demeyin. Karşılaştırma, örnek alarak dedim. A55 vardı arkadaşta takoz gibi telefon aşırı ağır. Oraya buraya da kolay kolay girmiyor. S23 biraz daha minnak. Atom karınca hem de zamanında 13 le 23 arasında kadım apple fan boylugy agır bastı. 2yıldır da isteyip 3 ay calısınca dedim apple bas.
A serisi genel olarak bir ağırlığa ve genişliğe sahip, tasarım konusuysa daha yeni yeni çözülüyor. Küçük ve pil ömrü iyi olan bir model isteniyorsa S23 dışında pek alternatif de kalmıyor, pil ömürleri benzer ancak aynı performansı daha ucuza verebildiğinden ötürü ekran boyutu sorun değilse S24 FE alternatif olabilir. S24 şaibeli bu konuda, daha da detaylı kullanıcı deneyimlerine bakmak gerekiyor. iOS olması gerekiyorsa da iPhone 13 tercih edilecek model zaten, bu tür özel istekler olunca ne olursa olsun alınmaz olmuyor orta bütçede iPhone modelleri.13 kullanıyorum dediğim gibi. Sakın tamam kanka en zengin sensin diye demeyin. Karşılaştırma, örnek alarak dedim. A55 vardı arkadaşta takoz gibi telefon aşırı ağır. Oraya buraya da kolay kolay girmiyor. S23 biraz daha minnak. Atom karınca hem de zamanında 13 le 23 arasında kadım apple fan boylugy agır bastı. 2yıldır da isteyip 3 ay calısınca dedim apple bas.
şöyle diyeyimi telefoto gibi özellikler A56 da yoktur. S23 de daha büyük algılayıcı sensörler var ve videoları 8k - 4k 60 fps gösterir ama A56 4k 30 fps olur. şahsen eğer kameraya odaklanıyorsan S23 bariz bir şekilde A56 dan daha iyi ve S23 Amiral gemisine yakın tasarımlarda yani aldığında seni yüzüstü bırakmaz en az 5 iyi kullanımda 10 15 yıl götürebilcek telefonlardan. eğer bütçe düşükse a56 alınır mı? alınır ama varsa paran S23 A56 ya göre hem performans hemde kamera konusunda, AI Olsun video olsun fps olsun. Sensörler sayesinde gece modu olsun daha iyiAnneme alacağım. En sevmediğim şey şu an değil diyenler ama bende o kafadanım. Yazın çalışıp alacağım. Bir ara honorun 16-17 binlik cihazları vardı aklımda ama aksesuar muhabbetine şu an çok sıkıntılı x markalar. Samsung istediğin şekilde kılıfı cartı curtunu bulabiliyorsun.
S24 arkası plastik dedi arkadaşım. Şu an 13 kullanıyorum, memnunum. S23 de 13 gibi hafif, arkası cam ve küçük. 29700 e gördüydüm bugün teknosada da internette bulamıyom hiç 32 altına kalktı galiba.
A56 da kamera tasarımı, arkası, bilmem kaç w oluşu ve yanlar ıaliminyum olması cezbettirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer arkadaşa da dediğim gibi anneme alacağım. Evde küçük çocuk yok. Kardeşimde 11 bende 13 var. Telefonda oyun falan da oynanmayacak. Arama, wp, insta vs sosyal medya uygulamalarını kullancak. Fotoğraf çekmeyi de seviyor. Hangisinin kamera özelliği daha iyiyse onu alayım diyorum. A56 yı kamera da çok gömmüşler yorumlarda.
Evet bende Yaşlı Amiral Gemisi Note 8 galaxy var 8. yılında ve hala xiaomi gibi çoğu telefondan iyi kameraya sahip. kasma donma daha yeni başlıyorHocam güncel olarak iphone 15 pro kullanıyorum öncesinde sıra olarak s24 ,s22 ,s21 kullandım samsung olarak tavsiyem samsung da S serisi ve Note serisi hariç telefon almamanız ben olsam FE de almam ama fiyattan dolayı çok cazip ürünler S serisi performans ve hissiyat olarak çok üst telefonlar ve ek olarak S24 serisinin arkası plastik değil cam iphone 15 proyla karşılaştırınca kayda değer bir fark göremedim ben (performans olarak) A56 mı S23 mü sorusuna S23 bütçe var ise S24 almalısın diyorum