ekosistem dışı ne onerılır ?Buds2 fp ekosistemde
Malesef bu konuda bilgi sahibi değilimekosistem dışı ne onerılır ?
Fiyatına kesinlikle değer. 8 ay kullandım. Gayet memnun kaldım. Ses kalitesi, gürültü engelleme düzeyi, malzeme kalitesi ve dokunmatik vs gibi özellikleri ile fiyatına göre oldukça iyiSamsung Buds 2 almayı dusunuyorum ANC ve 360 Audio ozellıgını merak ettıgım ıcın tercıh etmeyı dusunuyorum telefonda Samsung oldugu ıcın guzel bır ekosıstem olacağını dusunuyorum bu fıyata baska bır onerınız var mı?
ANC si hakkında bıraz bahsedermisin güzel engeliyormu gürültüleriFiyatına kesinlikle değer. 8 ay kullandım. Gayet memnun kaldım. Ses kalitesi, gürültü engelleme düzeyi, malzeme kalitesi ve dokunmatik vs gibi özellikleri ile fiyatına göre oldukça iyi
tamamdır cok tesekkur edıyorumMalesef bu konuda bilgi sahibi değilim
4 binlik kulaklık kadar engellemiyor. Ama gayet iyi engelliyor. Yani o parayı verdiğine üzmez.ANC si hakkında bıraz bahsedermisin güzel engeliyormu gürültüleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır cok tesekkur edıyorum
dedigim gibi ekosistem icinde kullanmayı dusunuyorum aslında otobuste vs gereksız seslerı engellesın yeter benım ıcın4 binlik kulaklık kadar engellemiyor. Ama gayet iyi engelliyor. Yani o parayı verdiğine üzmez.
Beğenmediğim tek nokta kulağıma biraz az oturmasıydı ama benden kaynaklı olabilir. Onun dışında fiyatına göre kaliteli bir kulaklık her halinden belli.Fiyatına kesinlikle değer. 8 ay kullandım. Gayet memnun kaldım. Ses kalitesi, gürültü engelleme düzeyi, malzeme kalitesi ve dokunmatik vs gibi özellikleri ile fiyatına göre oldukça iyi
Kesinlikle engeller evet.dedigim gibi ekosistem icinde kullanmayı dusunuyorum aslında otobuste vs gereksız seslerı engellesın yeter benım ıcın
Yok etmez ama rahatsız etmeyecek düzeye getirirdedigim gibi ekosistem icinde kullanmayı dusunuyorum aslında otobuste vs gereksız seslerı engellesın yeter benım ıcın
O kişiye göre değişir. Her insanın kulağı aynı değil. 3 tane boyut var zaten. Ben en küçüğü takınca asla düşmüyorduBeğenmediğim tek nokta kulağıma biraz az oturmasıydı ama benden kaynaklı olabilir. Onun dışında fiyatına göre kaliteli bir kulaklık her halinden belli.
Kesinlikle engeller evet.
Bende en küçükte kulağa çok giriyor o yüzden ağrıyor, ortada hareket edince biraz çıkıyor, büyükte de büyük geliyordu. Ben biraz şansa bala her şeyin ortasında kalmışım ama kulaklık iyi.Yok etmez ama rahatsız etmeyecek düzeye getirir
O kişiye göre değişir. Her insanın kulağı aynı değil. 3 tane boyut var zaten. Ben en küçüğü takınca asla düşmüyordu
kulakta durmama sorunu bazı kullanıcılarda gorunuyor evet ben o yonden bıraz dusuncelıyım aslındacunkı kutu acılınca ıade olmuyorBeğenmediğim tek nokta kulağıma biraz az oturmasıydı ama benden kaynaklı olabilir. Onun dışında fiyatına göre kaliteli bir kulaklık her halinden belli.
Kesinlikle engeller evet.
Oda iyiymiş. Ama kullananların çoğuna uyuyor. Şans işiBende en küçükte kulağa çok giriyor o yüzden ağrıyor, ortada hareket edince biraz çıkıyor, büyükte de büyük geliyordu. Ben biraz şansa bala her şeyin ortasında kalmışım ama kulaklık iyi.
Çok nadir bir ihtimalkulakta durmama sorunu bazı kullanıcılarda gorunuyor evet ben o yonden bıraz dusuncelıyım aslındacunkı kutu acılınca ıade olmuyor